Házasság első látásra: Bogi a Jóban rosszban sztárjával utazott nyaralni

Most feleannyit repült Bogi, mint amikor Gerivel ment a nászútra.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.06.03.
Házasság első látásra Bogi Jóban rosszban nyaralás sztár

Alighogy megírtuk, a Házasság első látásra című reality-ből ismert Csabi elhagyta az országot, megtudtuk, hogy a műsor egy másik sztárja, Bogi is repülőre ült. Ám míg Csabinál csak annyit tudni, hogy nem egyedül kelt útra Ciprusra, Bogi ideig-óráig látható Insta-sztoriban tette ki, hogy úti célja Szicília, ráadásul a Jóban rosszban című szappanopera sztárjával együtt utazik... 

bogi gergő
Bogi Ibizára ment nászútra Gerivel, most a barátaival Szicília felé vette az irányt (Fotó: tv2)

Bogi ezúttal feleannyit repült, mint amikor Gerivel ment nászútra a Házasság első látásra című realityben Ibizára. (Palermo mindössze 2 óra légvonalban, szemben Ibizával, ahova jó 4 óra a repülőút.) S hogy ki a Jóban rosszban című sorozatból ismert sztár? Nos, Vágvölgyi Lilian színésznő, aki anno a teherbe esett Orsit alakította a TV2 egykori napi sorozatában. Úgy tudjuk, Bogi és Lilian jó barátok, akárcsak a most nyaralni indult társaság másik két tagja – mivel utóbbiak nem közszereplők, ezért takartuk ki az arcukat, illetve a közzétett nevüket az alábbi, Bogi által megosztott képen, mely a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren készült.   

Fotó: Gál Boglárka Instagram-oldala

Úgy tűnik, a társaság jókor kelt útra: az Accuweather meteorológiai portál előrejelzése szerint ugyanis Budapesttel ellentétben Palermóban nem várható eső a következő napokban.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás