Hajdú Péter lehet, hogy még idén újra megnősül

Több éve jár már jegyben a műsorvezető és kedvese, Eszter. Hajdú Péter idén is úszik a munkában, ettől függetlenül még mindig lehetségesnek tartja, hogy ősszel oltár elé álljon szerelmével.



Megosztás
Szerző: Nicole
Létrehozva: 2024.06.02.
Módosítva: 2024.06.02.
Hajdú Péter láng eszter Domi munka

Lassan két és fél éves lesz Hajdú Péter és Láng Eszter kisfia, Domi. Mint minden gyermek, Domi is aktív és eleven, ezért az utazás egy igazi kihívás. Szerencsére az idő előrehaladtával egyre könnyebb lekötni a figyelmét.

Hajdú Péter
Hajdú Péter és Láng Eszter kisfia, Domi már két és fél éves (Fotó: Szabolcs László / Hot! magazin)

„Az utazás egyre könnyebb. A leghosszabb útja az volt, amikor Dubajba mentünk, viszont autóval gyakrabban megyünk Miskolcra. 

Ebben az esetben a telefonos mesék a túlélést jelentik nekünk.

Egy ilyen hosszú úton minden gyerek előbb-utóbb unatkozik, ezért valamivel le kell kötni. Eszti sokat énekel neki, de egy hosszú út esetében gyorsan elfogynak azok a dalok, amiket Domi igazán szeret” – mesélte lapunknak Péter.

Hajdú Péter bízik az őszi esküvőben

A Frizbi TV atyja és menyasszonya már a fiuk megszületése előtt eljegyezték egymást, ám a rengeteg elfoglaltság és a munka miatt ez idáig nem kerítettek sort az esküvőre. Azt szeretnék, hogy a nagy napon mindketten tökéletes formában legyenek, amihez az is fontos, hogy kipihentek legyenek.

„Minden évben elhatározzuk, hogy megszervezzük az esküvőt, ez most is így van. Még előfordulhat, hogy idén ősszel összejön. Viszont rengeteg munkánk van, nekem például a tíz országot magába foglaló projektem sok időmet elviszi, így nehéz az esküvőre koncentrálnunk. Eszti viszont készen áll rá minden tekintetben. Nekem azért még oda kell figyelnem magamra, mert szeretnék majd jól kinézni a fotókon. Igyekszem edzeni, ha a munkáim ezt engedik" – mondta Péter.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás