Első közös szülinapját fogja ünnepelni Feng Ya Ou és kislánya

Egyéves Békefi Vikiék kislánya, aki édesapjával együtt ünnepli születésnapját. Feng Ya Ou arról mesélt, hogy milyen volt ez az egy év számára, és milyen élményekkel gazdagodott apaként.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2024.06.09.
Békefi Viki Feng Ya Ou születésnap kislány

Rohan az idő, már egy éve, hogy megszületett Békefi Viki és Feng Ya Ou kislánya. Mei Liza június 6-ra volt kiírva, de csak három nappal később, édesapja születésnapján hajnalban lepte meg a szülőket. Most a születésnapjukon az énekes mesélt arról, milyen is volt számára ez a csodás egy év, és miként éli meg az apasággal járó boldog pillanatokat.

Békefi Viki és Feng Ya Ou
Feng Ya Ou is aktívan kiveszi a részét a szülőségből (Fotó: Bánkúti Sándor)

Az életem legcsodálatosabb pillanata volt, amikor megszületett a kislányom. Úgy érzem, még egy hasonló nem történik majd velem, nagyon boldogok vagyunk. Tartunk egy kis szűk körű összejövetelt, ahol a család és a barátok jönnek majd. Persze mindenki majd a kicsi miatt jön, de talán én is részesedek kicsit az ünneplésből

– viccelődött a TV2 sztárja, aki azt is hozzátette, hogy ő már megkapta tavaly a lehető legcsodálatosabb ajándékot.

Ya Ou a mindennapokban is aktív szerepet vállal a kicsi életében.

„A közös megosztásban hiszek, próbálok ösztönszerűen viselkedni. Most már azért sokkal bátrabban fürdetem én is. A picivel együtt fejlődtem, és fantasztikus élmény napról napra vele lenni” – mesélte Ya Ou.

Kislányuk születésével erősebb lett Viki és Feng Ya Ou kapcsolata

A szerelmespár kislányukkal kiegészülve tökéletes harmóniában él. Úgy érzik, teljesen más emberek lettek kislányuk érkezésével.

„A kettőnk közötti kapcsolat erősebb lett. Előnyünkre változtunk, mindkettőnkből a lehető legjobbat hozza ki ez a szerep. Minden napunk minden pillanatát bearanyozza. Azt ugyan mondták, hogy milyen nehéz lesz, ezzel-azzal meggyűlik a bajunk, de hogy mennyi boldogságot hoz az ember életébe, a hétköznapokba, és azt hogyan dolgozd föl, arra senki nem készített fel bennünket. Egy csoda! Nagyon hálásak vagyunk, ráadásul a kislányunk is nagy harmóniában, békében nevelkedik, minden napot imádunk vele” – mondta a büszke édesapa a TV2 Mokkában korábban. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás