Éjféli töltött káposzta és kínai menyecskeruha – Exkluzív részletek Békefi Viki és Feng Ya Ou esküvőjéről

Különleges lagzit szerveznek Békefi Vikiék. Az énekespár 2022 decemberében házasodott össze egy egyszerű polgári szertartás keretein belül, rá fél évre pedig megszületett első gyermekük. A kislányuk Mei Liza júniusban már egyéves lesz, a szülők pedig gőzerővel készülnek, hogy augusztusban egy igazi nagy esküvővel ünnepeljék meg a szerelmüket. Az énekes páros lapunknak néhány exkluzív részletet is elárult a nagy napról.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.05.29.
Feng Ya Ou Békefi Viki esküvő hagyomány nászút

A fiatal énekesnő, Békefi Viki és férje, a szintén énekes Feng Ya Ou úgy döntöttek, idén augusztusban másodszor is örök hűséget fogadnak egymásnak a család és a barátaik előtt. A fiatalok 2022-ben ugyan már összeházasodtak kislányuk születése előtt egy polgári szertartáson, ám az igazi nagy lagzira egészen eddig nem került sor. Most lapunknak azt is elárulták, milyen lesz a nagy nap.

Feng Ya Ou és Békefi Viki, hot archív
Békefi Viki és Feng Ya Ou augusztusban másodszor is összeházasodnak Fotó: Czerkl Gábor / hot! magazin

Viki szerint az előkészületek nagyon jól állnak, bár a nagy napig még közel három hónap van hátra.

„Bár mi már házasok vagyunk, szeretnénk ezt megünnepelni a családdal és a barátainkkal is egy nagy buli keretein belül. Erre augusztus végén sort is kerítünk, úgyhogy nagy szervezkedésekben vagyunk, de azt mondhatom, hogy jól állunk. Elég későn, januárban kezdtük el, de nagyon jó esküvőszervezőnk van, aki mindent a kezében tart. Emiatt szerencsére nem nekünk kell mindenfelé telefonálgatni, meg intézkedni.”

Békefi Viki és Feng Ya Ou nem ragaszkodnak a hagyományokhoz

A férj szerint hozzájuk egyértelműen a modernebb stílus áll közel, ennek ellenére a hagyományoktól sem szeretnének teljesen eltávolodni.

Abszolút a modern irányba indultunk el, tekintve, hogy mi is ezt a lendületesebb, fiatalosabb irányt képviseljük, és a baráti körünk is így érezné jól magát szerintem. Úgy érzem, sikerült is ebben megtalálni az elvárásainkat, de azért a dizájnban, illetve magában a lakodalmi részben klasszikus, hagyományos elemeket is megtartottunk. Például éjféli töltött káposzta is lesz, mert ez is olyan dolog, amit mi is imádtunk más esküvőkön. A modern része pedig, hogy például vőfély helyett ceremóniamesterünk van, aki egy nagyon kedves ismerősünk egyébként, ahogy a csapatból még jó néhányan. Nem visszük túlzásba a kínai elemeket sem, de nem hagyjuk ki ezt a vonalat teljesen. Például Vikinek a menyecskeruhájában lesznek olyan motívumok, amik picit vegyítik a két kultúrát. Illetve ami még elképzelhető, hogy a menüben lehet majd valamilyen távol-keleti ételt is választani

 – tette még hozzá az énekes.

Békefi Viki
A fiatal szülők igen különleges esküvőt terveznek Fotó: Sulyok László / hot! magazin

Egy különleges produkcióra is számíthatnak a vendégek

Természetesen egy énekes pár esküvőjéből az éneklés sem maradhat ki, és bár igyekeznek inkább az ünneplésre fókuszálni, egy-egy dallal biztosan megörvendeztetik a vendégeiket, legalábbis a „Mennyire legyek még” című új duettjük biztosan elhangzik majd. 

„Mindig azt mondjuk, hogy nem szeretnénk dolgozni az esküvőnkön, de természetesen azért készülünk egy kis énekléssel, de nem egész éjszaka. Így is rólunk fog szólni ez a nap, de persze mindenki várja tőlünk, és nem is mi lennénk, ha nem fakadnánk dalra” – mondta nevetve Viki.

Bár a fiatalok nagyon szeretnének, eddig még nem tudtak elutazni nászútra, és úgy látszik, erre továbbra is várniuk kell.

Tervezünk nászutat is mindenképpen, mert eddig még nem volt, és ha már lesz egy igazi nagy lakodalom, akkor mindenképpen szeretnénk elmenni nászútra is, de lehet, hogy ez egy kicsi el fog tolódni, ugyanis az őszi időszakban elég sok munkánk lesz. A nyár folyamán lesznek azért kisebb utazásaink, a nászutat pedig még az is lehet, hogy a tél végén ejtjük meg, január vagy február környékén, és lelépünk itthonról valami jó meleg helyre

 – vallotta be Ya Ou.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás