Bódi Csabi a nélkülözésről mesélt

Adakozni mindig csodálatos, ebben egyetérthetünk. Bódi Csabi és családja is ugyanezen a véleményen van, ezért is tartják kiemelten fontosnak, hogy ott segítsenek, ahol tudnak.



Megosztás
Szerző: Magyar Adrián
Létrehozva: 2024.06.01.
bódi csabi Bódi család segítség jótékonykodás

A Bódi család híres a jó szívéről, amit mi sem mutat jobban, hogy idén már az 521. jótékony Bódi bulit szervezik meg. A kezdeményezéssel rengeteg segítségre szorulónak adott lehetőséget.

Bódi Guszti születésnap
A Bódi család fontosnak tartja a jótékonykodást (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

„A családom 1977 óta gyakori rendszerességgel jótékonykodik, nem csak rászorulóknak, de betegeknek is. Szerencsésnek érezzük magunkat, mert az Isten adott nekünk egy olyan képességet, amivel el tudjuk feledtetni az emberek gondját-baját és hozzá tudunk járulni az örömükhöz. Azért is kiemelten fontos a jótékonykodás, mert nem felejtjük el, honnan jöttünk. 

A bátyámmal nem éheztünk soha, de sokszor volt, hogy a szüleim azért nem ettek, hogy nekünk legyen másnap az iskolába ételünk, és itt nem pörköltre gondolok.

 Hálás vagyok Istennek, hogy megadta nekünk és nekik is, hogy tisztességes, adófizető családként ki tudtunk törni ebből” – kezdte Csabi.

Bódi Csabi sok tragikus sorsot látott

Ahogy sokan, úgy Csabiék is nagy dilemmákban vannak azzal kapcsolatban, hogy mennyi jótékony pillanatról számoljanak be a követőiknek és melyeket csinálják a színfalak mögött.

„Több tragikus sorssal is találkoztunk már az évek során, ahol úgy érzem, elkélt a támogatás. 

Ezért is vagyunk mindig dilemmában, hiszen nehéz megtalálni az arany középutat.

Ha nyilvánosság teszünk egy adakozást, azzal példát tudunk mutatni a zenészkollégáknak, viszont ha nem tesszük közzé, akkor sok rászoruló el tud esni ezektől. De ott van az is, hogy nem szeretnénk magunkat fényezni azzal, hogy mindig arról posztolunk, hogy mennyi pénzt vittünk el és hova” – árulta el a zenész.

Sokaknak segítettek már

Több, nagy ügy mögé is beálltak már a mulatós zene meghatározó alakjai, segítettek a Heim Pál Gyermekkorháznak, a Mentőhelikoptereseknek, de az első roma származású szívműtétes gyermek esetében is ott voltak.

„Tavaly gyűjtöttünk egy beteg kisfiúnak egy millió forintot. 

Kifejlesztettünk rá egy árverést, ahol lemezeket, napszemüveget és egyéb Bódi család relikviákat ajánlottam fel.

Egyszerre szellemes gondolat és nemes célt is szolgálunk vele, ami különösen öröm” – zárta az énekes.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás