Váratlan fordulat: Bódi Csabi fiai mentették meg apjuk karrierjét





Bódi Csabi slamasztikában találta magát: fiai siettek a segítségére. Nótár Maryvel közös új klipjének forgatása kis híján meghiúsult.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.12.14.
Módosítva: 2023.12.14.
Bódi Csabi Nótár Mary klipforgatás

Fiai siettek a bajba jutott Bódi Csabi segítéségére. A népszerű mulatós zenész Nótár Maryvel közös videóklipet adott ki néhány napja, ami rögtön a legfelkapottabb slágerek közé került. Pedig majdnem meghiúsult a klipforgatás.

Fiai segítették ki Bódi Csabit

Csupán két napja jelent meg Maryvel a Megamixünk, s máris több mint 78 ezren látták, a legfelkapottabb zeneszámok listáján előkelő helyen szerepel” – büszkélkedett a Metropolnak nyilatkozva Csabi, aki rögtön el is árult egy kulisszatitkot:

A klipben szerepelnek a fiaim, Csabi és Rómeó. Ez nem volt eltervezve, a sors hozta így. Eredetileg édesanyám tűnt volna fel: ő tanította volna móresre a velünk szemétkedő jósnőt – utalt Bódi Margóra. – De szegényem nagyon lebetegedett, már hetek óta nem tud kilábalni belőle. Két másik főszereplő is kidőlt, így az utolsó pillanatban kellett pótolnunk őket. Ekkor sietett segítségünkre a két fiam.”

Elképesztően büszke vagyok rájuk. Nagyon jóképű fiúk, akiket imád a kamera. Derekasan helytálltak, pedig nem volt egyszerű a forgatás.

Nyolcvan darab szendvics fogyott el

Más előadók akár napokig is forgatnak, hogy két-három perces klipet összehozzanak, de a Bódi család lekörözte őket!

A klip egy mix, három dalból áll össze, több mint hétperces lett. Mi mindent egy nap alatt vettük fel. Reggel 8-kor kezdtünk és hajnali 1-kor fejeztük be. A feleségem, Gina gondoskodott az ellátásról: nyolcvan darab szendvicset készített, mind el is fogyott még jóval éjfél előtt!

 

Ellenőrzővel trükközött Csabika

Hálás vagyok az egész stábnak, mindenkinek, aki hozzátett ehhez a sikerhez. Persze elsősorban Marynek. És persze a fiaim sem hagytak szégyenben” – tette hozzá a családapa, aki elárulta, nincs könnyű dolga a csibész fiúkkal:

Zsiványvér csorog az ereikben, kár is tagadni! Próbálok türelmes lenni, hiszen én is rossz gyerek voltam. Persze az más világ volt, ha nem akartunk unatkozni, akkor a barátainkkal csavarogtunk. Nem volt még wifi, okostelefon. Ma már ezek a fiúk csak kezükbe veszik a telefont, és ott van minden. Azért őket sem kell félteni! Utólag tudtam csak meg például, hogy Csabikának két ellenőrzője volt az iskolában. Azt füllentette a tanárnak, hogy elhagyta az ellenőrzőt, ezért kapott még egyet. Az egyikbe kerültek a rossz jegyek és a beírások, ezt eldugta: nekünk otthon csak a másikat mutatta meg, amiben jó jegyek voltak” – idézte fel nevetve.

Ilyen csínyek előfordulnak, de a családunk generációk óta a becsületességre törekszik, a rászorulókat segítjük. A család szeretete, a tisztelet mindennél fontosabb számunkra. Na meg a közönség szórakoztatása. Kemény év áll mögöttünk, 100 000 kilométert vezettem le, jártunk Németországban, Horvátországban, Romániában…  Annyi szörnyűség történik a világban, jó látni, hogy a koncertjeinken egy kicsit mindenki elfelejtheti a rossz dolgokat. Ez mindenért kárpótol.”





 





Ezeket olvastad már?
Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás