Berki Mazsi újabb civil foglalkozást tanult ki

Nem maradtak következmény nélkül a luxushajózások a sztáranyuka életében. Berki Mazsi ugyanis újabb szakmába szeretett bele, amit már el is sajátított...



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2024.06.02.
Módosítva: 2024.06.02.
Berki Mazsi tanulás szakma

Tavaly év végén nagy port kavart, amikor Berki Mazsi közösségi oldalán több száz milliós luxusingatlanokról posztolt. Sokan arra következtettek, hogy Berki Krisztián özvegyének annyira felvitte az isten a dolgát, hogy új otthonát keresi a csúcskategóriás lakások között.

Berki Mazsi
Berki Mazsi újabb civil foglalkozást tanult ki (Fotó: Mediaworks archív)

Berki Mazsi dobta az ingatlanozást

Gyakorlatilag ellene fordultak a követőit, és azzal vádolták meg, hogy az anyagi helyzetével henceg. Azonban nem sokkal később kiderült, hogy egyáltalán nem erről van szó, hanem az évek óta influenszerként dolgozó édesanya új szakmát tanul, mégpedig ingatlanos lesz. Úgy tűnik, mégsem gyakorolja a civil foglalkozást, azóta is sok új feladatba vágott bele. Elvállalta a Sztárboxot, most pedig hamarosan a Nyerős párosban méretteti meg magát szerelmével, Kajári Zoltánnal.

Időközben a híresség úgy döntött, hogy a mindennapjaiból néhány információt megoszt rajongóival. Így történt az is, hogy bejelentette, újabb civil foglalkozás tetszett meg neki.

Itt épp egy új szakmát tanultam ki egy kedves ismerősünktől a hajózások alkalmával.”

Teakfát újítottam, és az eredmény csodás lett.

Arra gondoltam, hogy megosztok Veletek néhány élményt, történést az életemből, ami az elmúlt hónapokban történt velem” – írta Mazsi Instagram-posztjában, melyben megmutatta az első munkájának a végeredményét is.

Követői sorra gratuláltak Mazsi teljesítményéért, sőt arra biztatták, hogy minél több információt, érdekességet osszon meg magáról. Persze akadtak olyanok is, akikben azonnal felmerült a kérdés, hogy miért is hagyhatott fel olyan hamar az ingatlanozással. A válasz talán csupán annyi, mert bele sem vágott…


 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás