Méregdrága luxushotelben romantikázik Berki Mazsi





Úgy tűnik, Mazsi és Zoltán nem tud feltűnés nélkül megjelenni sem Magyarországon, sem külföldön.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.20.
berki mazsi Berki Krisztián Maldív-szigetek

Éppen csak leszállt a zanzibári repülőgép Budapesten, Berki Mazsi és új kedvese már ismét útra kelt. Február 8-án elhagyták az országot, s bár az özvegy igyekezett titkolni, hova utaztak, nem járt sikerrel. A Bors ugyanis megtalálta, melyik trópusi szigeten turbékolnak a szerelmesek...

Berki Mazsi
Berki Mazsi a Maldív-szigeteken élvezi a napsütést (Fotó: Ripost)

Botrány a repülőn

Bár Berki Mazsi igyekszik óvni a magánéletét, rendszeresen sikerül felhívni magára a figyelmet. Nemrég egy budapesti bevásárlóközpontban kapta lencsevégre a Bors olvasója, amint szerelmesen turbékolt új kedvesével, Zoltánnal. Alig pár héttel korábban, a zanzibári luxusnyaralásukon is lefotózták őket egy luxusszállodában, legutóbb azonban egy botránnyal hívták fel magukra a figyelmet. A február 8-án, Dohába tartó járaton kicsit felöntött a garatra az a társaság, mellyel Mazsi is utazott, nem kis felháborodást okozva az utasoknak. 

„Úgy négy sorral mögöttük ültem. A február 8-án reggel 10-kor Dohába induló, Qatar Airways járaton utaztak, a 17–18. sor környékén. Egy 6 vagy 8 főből álló társasággal mentek, és az út végére elég kínosan viselkedtek. Rengeteg alkoholt fogyasztottak, de tényleg olyan sokat, hogy a stewardessek többet jártak hozzájuk, mint összesen a többi utashoz, a végén már nem is kaptak többet. Teljesen ledöbbentem ezen a viselkedésen!” – írta felháborodottan egy névtelen szemtanú az egyik online hírportálnak.

Ebben a szállodakomplexumban romantikázik Mazsi és Zoltán Fotó: Booking.com

Maldív-szigeteki luxus

A Bors kiderítette, hogy ezúttal sem egy filléres vakációra vitte az özvegyet Zoltán. Sőt mi több... Mélyen a zsebébe kellett nyúlnia az üzletembernek, hogy az éjszakánként közel 400 ezer forintos luxusvillát kifizesse, hiszen ennyibe kerül egyetlen nap abban a Maldív-szigeteki üdülőben, ahol a sztáranyuka élvezi a napsütést. 

A trópusi sziget, mondhatni, a fényűzés jegyében épült ki. A szállodakomplexum ugyanis 10 étteremmel, számtalan sportolási lehetőséggel, főzőtanfolyammal és egy tengerbiológiai központtal is várja a vendégeit, a tengerre épült villákban pedig hasonló pompa fogadja a turistákat. 

Tekintve, hogy Mazsi is egy ilyen épület előtt fotózkodott, és már közel két hete kint tartózkodnak a mesés szigeten Zoltánnal, csupán a szállásuk 5 millió forintba kerülhet... 

„A legjobb döntésem volt, hogy oltár elé vezettem Mazsit”

2019-ben egy titkos esküvő keretein belül hivatalosan is összekötötte az életét Berki Krisztián és Mazsi, ám nem sokkal később az izomceleb ismét oltár elé vezette szerelmét. Mazsi álma ugyanis az volt, hogy egy homokos tengerparton, mezítláb mondja ki a boldogító igent a Maldív-szigeteken. 

„Mazsi mindig is vágyott arra, hogy mezítláb, a homokban mondja ki a boldogító igent, és mivel az esküvő a nőről szól, teljesíteni akartam ezt az álmát is. [...] Nem tudott megszólalni a meglepetéstől: olyan öröm volt ez nekem, ami semmihez sem fogható. Kevesen hitték, hogy képes vagyok egy akkora lépésre, mint a házasság, pedig amint megtaláltam életem nőjét, mi sem volt természetesebb. Az eddigi legjobb döntésem volt, hogy oltár elé vezettem Mazsit” – mesélte az esküvőjüket követően Krisztián. 

Most azonban már egy új férfi oldalán tért vissza a Maldívra, igaz egy másik szigetre...  Ám 4 éve mégiscsak a dél-ázsiai országban erősítette meg a házasságát néhai férjével...





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

„Rengeteg dolgot tudnék mesélni...” – Sáfrány Emese elképesztően szexi képpel jelentkezett

„Rengeteg dolgot tudnék mesélni...” – Sáfrány Emese elképesztően szexi képpel jelentkezett

„Mint két tojás” - Tündéri anya-lánya fotót mutatott Pintér Ada

„Mint két tojás” - Tündéri anya-lánya fotót mutatott Pintér Ada

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás