Csúnyán berúgott a repülőn Berki Mazsi és az új szerelme





Berki Mazsi és az új kedvese egy újabb álomutazásra indultak. Az útjukat azonban nem sikerült feltünésmenten kivitelezni, már a repülőn úgy berúgtak, hogy minden utas pihenését tönkretették.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.02.11.
Módosítva: 2023.02.12.
berki mazsi repülő alkohol

Február 8-án, a Doha irányába tartó repülőn egy hangos társaság mindent megtett annak érdekében, hogy mindenki rájuk figyeljen. 

„Úgy négy sorral mögöttük ültem. A február 8-án reggel 10-kor Dohába induló, Qatar Airways járaton utaztak, a 17-18. sor környékén. Egy 6 vagy 8 főből álló társasággal mentek, és az út végére elég kínosan viselkedtek. Rengeteg alkoholt fogyasztottak, de tényleg olyan sokat, hogy a stewardessek többet jártak hozzájuk, mint összesen a többi utashoz, a végén már nem is kaptak többet. Teljesen ledöbbentem ezen a viselkedésen!" – írta felháborodottan egy névtelen szemtanú a promotions.hu oldalnak. 

A csapat az útvonal figyelembevételével nagy valószínűséggel a Távol-Keletre vette az irányt, és mivel a beszámolók nem említenek gyerekeket, feltételezhető, hogy felnőtt buliba indult a társaság, hogy egy napsütötte tengerparton engedjék ki a gőzt. Ebben természetesen nincs semmi elítélendő, a kínos viselkedés azonban már egészen más téma. 

Vajon miért nem tudnak felnőtt emberek kulturáltan viselkedni? És mi lehet az oka annak, hogy Berki Mazsiról nem először jelennek meg olyan hírek, miszerint kellemetlen helyzetbe került nyilvánosan? A fiatal özvegynek Berki Krisztián mellett is meg kellett élnie pár kínos pillanatot, a férje agresszív és nemtörődöm viselkedése miatt. 

Komoly balhéi voltak Krisztiánnak

Itt volt például az az eset, amikor Berki egy utasokkal teli busz előtt büntetőfékezett, aminek következtében összeütközött a két jármű. Krisztián a közúti veszélyeztetést ráadásul úgy követte el, hogy mellette ült az akkor várandós felesége, Mazsi is… A szemtanúk szerint a celeb az ütközés után felrohant a buszra, és minősíthetetlen hangon üvöltözött a buszsofőrrel és az utasokkal is. A bíróság Berkit 2 év 6 hónap börtönre ítélte, felfüggesztve és a jogosítványát is elvették. 

Berki Krisztián és Mazsi
Olaszos stílusban élték az életüket, sok volt a hangos szó Fotó: Bors

Ez a viselkedés jellemző volt Krisztiánra, (bár ha akart, tudott ő udvarias és kedves is lenni) bizony nem egyszer fordult elő, hogy élő műsorok, rendezvények vagy épp luxusutazások alkalmával nem érezte, hogy hol a határ. 

Hasonló stílusú a két férfi 

Berki Mazsi új szerelméről egyelőre keveset tudni. Annyi bizonyos, hogy egy jómódú, megnyerő külsejű, atletikus termetű férfiról van szó, aki rajong a konditermekért és az egzotikus utazásokért. Ebben nagyon hasonlít Krisztiánra. És a jelek szerint abban is, hogy nem mindig veszi figyelembe, hogy a körülötte lévőknek milyen igényei vannak…

Zanzibáron nyaralt együtt Mazsi és az új szerelme Fotó: Bors 

Mazsi, Krisztián halála után azt mondta, hogy sokat tanult és bizony sérült is abban az időszakban, amíg a celebbel volt együtt, a jövőjét ezért mindenképpen úgy tervezi, hogy a magánéletébe nem enged majd belátást. Igyekszik úgy élni, hogy ne hívja fel magára a figyelmet. 

Megtanultam a leckét, soha többé nem akarom a magánéletemet a nyilvánosság előtt élni.

 – ez tavaly nyáron hangzott el. Úgy tűnik, még nem teljesen sikerült életstílust váltani. 





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás