MC Hawer leleplezte: van egy fontos nő az életében

Koczka Géza párkapcsolat nélkül is jól érzi magát. MC Hawer életében azonban mégis van egy olyan nő, aki nagyon sokat jelent számára.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.05.28.
Módosítva: 2024.05.28.
MC Hawer magányosság fontos Koczka Géza

MC Hawer utolsó párkapcsolata balul sült el, azután döntött úgy, hogy nem próbálkozik tovább, egyedül éli le az életét. Azt szokták mondani, hogy a magányosság sokaknál depressziót vált ki, Koczka Géza azonban teljesen másképp vélekedik erről. 

MC Hawer
MC Hawer komoly döntést hozott – Fotó: Markovics Gábor

MC Hawer nem magányos

Mint mondja, egyáltalán nem magányos, mert barátai mellett – akikből csak kevés van az életében – a testvére az a nő, aki a közös programokban gyakran a partnere, melyről a Mokkában mesélt.

Ciki vagy nem ciki, ha nincs más választás, elmegyek egyedül.

„De hála istennek néha vannak barátok, akik alkalmat adnak az éttermezéshez” – kezdte a mulatós rapper, aki már megszokta a szingli életet.

„Ez egy döntés volt részemről, az elmúlt párkapcsolataimban olyan csalódások értek, amit nem szeretnék már újra és újra átélni.”

Amióta így élek, sokkal nyugodtabb vagyok.

„Persze felmerül a magány kérdés, de azt gondolom, ezt az űrt ki lehet tölteni barátokkal. Sokan külföldön élnek, amikor hazajönnek Magyarországra, akkor adódik alkalom beülni velük egy étterembe, egyébként pedig rendelem a kaját. Ezzel sincsen semmi gondom. Megvan az előnye, mert legalább nem bámulnak az emberek” – mondta mosolyogva Koczka Géza.

MC Hawer
A mulatós rapper életében testvére a legfontosabb személy – Fotó: Markovics Gábor

„Lehet, hogy velem van a baj”

MC Hawer élete rendezett, ideje pedig nincs arra, hogy a magányosságon töprengjen. Nagy az érdeklődési köre, az internetről igyekszik tájékozódni, hogy mindennel képbe kerüljön, a fellépések és ezek töltik ki a mindennapjait. Hullámvölgyek persze az ő életében is akadnak.

Pár évvel ezelőtt öt évig voltam egyedül, kerestem akkor is az igazit, amikor feladtam az egészet, váratlanul jött a 33 évvel fiatalabb párkapcsolatom, ami nem volt rossz.

„Csak egy ilyen fiatal lánynak sok mindent meg kell adni, de ez a sok sem mindig elég. Ezért úgy döntöttem, a fiatalokról leállok, az utolsó párom csak tíz évvel volt fiatalabb, vele sem igazán tudtam kijönni. Lehet, hogy velem van a baj, nem tudom, ennek kerestem az okát egy ideig” – árulta el a mulatós sztár, aki hozzátette, bár volt olyan, amikor még egyedül is elment nyaralni, de rájött, az sem jó, ha nincs kivel beszélgetni, mert így unalmassá tud válni a tengerparton töltött idő is. Az utóbbi időben pedig van partnere, mégpedig a húga, akivel nagyon jó kapcsolatot ápolnak.

Én 59 leszek, ő egy évvel fiatalabb, ő is már korban van.

„Fodrász, és kéthetente megyek hozzá hajat festetni, sokat beszélgetünk. Szóba jött, hogy a tengerparti feelinget is kezdjük megunni, bizonyos kor után az ember telítődik” – jelentette ki Géza.


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás