Kőgazdag Csabi a sivatag közepén is arcoskodik

A Kőgazdag Fiatalok milliomosa egy egzotikus nyaralással piheni ki a Ferrari törése okozta megrázkódtatást.



Megosztás
Szerző: H.Á. H.Á.
Létrehozva: 2024.05.18.
Herceg Csabi Egyiptom Jákob Zoli nyaralás

Herceg Csabi ugyan kapott egy nagy fejmosást Jákob Zolitól, miután összetörött az arany színű Ferrarija, sőt már az is kiderült, hogy bizony nem lesz a fiatal számára olcsó mulatság a szerviz, de ő mégsem azt választotta, hogy leül elgondolkodni, hanem meglepte magát egy luxusutazással, hogy kicsit helyretegye lelkét a nem várt költségek után. A Kőgazdag Fiatalok első évadának autóimádó szereplője meg sem állt egy másik kontinensig, hogy pihenjen.

Herceg Csabi
Herceg Csabi Egyiptomban piheni ki a kocsijára költött milliókat Fotó: Instagram

Herceg Csabi újra Afrikában nyaral

A milliomos csemete soha nem rejtegeti, ha vesz valami drága dolgot, vagy ha valami egzotikus helyen nyaral. Alig egy éven belül ez a második alkalom, hogy Csabi és szerelme, Letícia a napsütötte Szahara vidékére, azaz Egyiptomba utaztak. A realitysztár mindenkivel megosztotta, hogy negyven fokban töltik idejüket egy gyönyörű öbölben a Vörös-tenger és a Szuezi-csatorna találkozásánál. A celebnek nagyon megtetszhetett a korábbi nyaralásán Egyiptom hangulata, ugyanis most jobban beleásták magukat az ország déli területeibe is. De persze nyaralás közben sem maradhatott el az arcoskodás.

Herceg Csabi
Csabi egy kicsit poénkodott azzal, hogy hol is pihenget Fotó: Instagram

Csabi és a kutyák

A celeb olyan videót töltött fel a nyaralásáról, amiben éppen a Vörös-tenger homokos partján fekszik, amit ő egy magyar strandhoz hasonlít. Az ott elhaladó tevét pedig kutyának hívja, hiszen milyen vicces ez a hasonlat...

Dik more, itt a Lupán még kutyákat is sétáltatnak?

– írta a videóhoz a realitysztár.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás