Jaskó Bálint elárulta, hogyan csennek feleségével közös időt

A Hazatalálsz sztárjának nincs egyszerű dolga, ha minőségi időt szeretne eltölteni szintén színész feleségével. Jaskó Bálint lapunknak elmesélte, mi a titkuk, illetve hogy mi az, amit közel húsz év alatt sem tudott megszokni a színészi pályán.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.05.29.
Módosítva: 2024.05.29.
Jaskó Bálint felesége Hazatalálsz pihenés

Jaskó Bálint a napokban ünnepelte 38. születésnapját, amelyre nem készült kimondottan, nincsenek extra ünneplési szokásaik. Mint mondja, óriási családja van, ezért a közös találkozót a létszám miatt nehéz megszervezni, így mindig örülnek, amikor tavasszal egy nagyobb volumenű bulin együtt tudnak lenni, megbecsülik a közös időt. Nincs ez másképp feleségével, Sisával sem, hiszen szakmabeli lévén rendkívül hektikus a házaspár időbeosztása.

Jaskó Bálint
Jaskó Bálint és felesége figyelnek rá, hogy mindig töltsenek együtt elegendő minőségi időt (Fotó: Szabolcs László)

Jaskó Bálint közös naptárt vezet feleségével

Bálint szerint a technika sokat segít nekik, hogy össze tudják hangolni napjaikat.

„Nekünk a közös naptár jött be, amit online vezetünk. Meg van osztva egymással, így látjuk, hogy melyikünknek mi van beírva, mikor, milyen előadásaink, külső munkáink vannak. Ennek tükrében, ha például mennék szinkronizálni, de csak délután vagy este és Sisának meg van egy szabad délelőttje, akkor azt együtt töltjük általában.

A kiszámíthatatlan beosztás miatt viszont adódnak mondjuk random keddek, amikor szabadnapunk van, ez másoknak elképzelhetetlen. Egy-egy ilyen együtt töltött nap során nagyon jól tudunk töltekezni egymásból és ez boldoggá tesz.

 

293A4244
Bár a Hazatalálsz második évadának is vége lett, a színházban nincs megállás Bálintnak (Fotó: Szabolcs László)

Van, amihez nem lehet hozzászokni

A színész elmesélte, hogy bár lassan két évtizede van a pályán, a hétvégéket mind a mai napig pihenésnek élné meg, ha munkája nem szólna közbe

„Nem tudom megszokni, mikor vasárnaponként átszelem a várost, hogy nekem ilyenkor nincs szabadnapom. A társadalom arra van berendezkedve, hogy ilyenkor az ember otthon legyen nyugiban és sütizgessen, de semmiképp se dolgozzon. Ez egy furcsa állapot, a városnak is szinte más a hangulata ilyenkor.

Nyilván ez csak addig tart, amíg be nem érek a színházba, mert onnantól beindul a munkaösztön és ahogy elkezdek dolgozni, minden természetessé válik, hiszen nagyon szeretem ezt csinálni.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás