Jákob Zoli olyat tett, amire nem számítottak





Mindig is kereste az újat a milliárdos, így nem csoda, hogy legutóbbi utazása során kipipálhatott egy tételt a bakancslistáján. Jákob Zoli állta a kihívást, és még az élményeiről is beszámolt.



Megosztás
Szerző: Magyar Adrián
Létrehozva: 2024.05.05.
Módosítva: 2024.05.05.
Jákob Zoli utazás kóstolás cibetmacska

Mi lehet az, amire egy milliárdos vágyhat? Felmerülhet a kérdés sokak fejében, amikor arra gondolnak, mit csinálhat az utazásai alatt a vállalkozó. Jákob Zoli ezúttal megválaszolja ezt a kérdést, hiszen egészen Baliig utazott, hogy megkóstolja a híres cibetmacska, azaz Kopi Luwak kávét. 

Jákob Zoli
Jákob Zoli nemrég adta ki önéletrajzi könyvét, ami azóta is nagy siker mind a fiatalok, mint pedig az idősek körében – Fotó: Szabolcs László

Noha nem ezért ment el végsősorban a szigetországba, mégis úgy érezte, ha már egyszer ott van, kipróbálja a helyi különlegességeket, ez a finomság pedig bizony köztük van. Sokak számára ismerős lehet, hiszen ez a szemeskávé-fajta szerepel A bakancslista című filmben. Jack Nicholson és Morgan Freeman utolsó kívánsága az, hogy had igyanak egyet a világ legdrágább kávéjából.

Zoli kivette a részét az alkotási folyamatból

hiszen forgatta a megpörkölt kávét, majd végignézte azt, ahogyan a macska megeszi, majd kiüríti magából érintetlenül a kávészemeket. Ezt megpucolták, ledarálták és végül elkészült a világ legnagyobb értékkel bíró kávéja. Elmondhatjuk, hogy Zoli jóízűen fogyasztotta a macskákon is átment szemekből pörkölt kávét,  de itt nem állt még meg a történet.

Jákob Zoli itt is adakozott

Idegenvezetője elkísérte Jákob Zolit a kóstolást követően egy boltba, ahol az ilyen kávék csomagolt változatát árulják, kilónként cirka százezer forintos áron. Az üzletember gondolt kettőt, és idegenvezetőjét is megajándékozta egy csomaggal a kedvességéért, sőt még a kiszolgáló hölgynek is volt ideje bókolni, a szép szavak pedig nem maradtak viszonzatlanul.

@jakob.zoli

Erős ízű😋😅A “Bakancslista” című filmből híres macska-kaka😺💩 kávé készítésébe kóstoltam bele, na meg a kávéba is☕️😋 #backetlist✅ #bali #kopiluwak

♬ eredeti hang - Jákob Zoli




 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás