Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!





Szabó András nem ismer lehetetlent, ha a kislányáról van szó. Csuti megmutatta, milyen meglepő dologra vette őt rá a gyermeke.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.05.06.
Módosítva: 2024.05.06.
Csuti parti Nina smink Kulcsár Edina

Csuti és Kulcsár Edina kislánya már igazi kis hölgy, nem csoda, hogy szülei nagyon büszkék rá, időről időre meg is mutatják követőiknek a legfrissebb közös programjaikat. 

Szabó András Csuti
Csuti nagyon élvezi a kislányával töltött közös időt (Fotó: Bánkúti Sándor)

Csuti jól bírta a különös időtöltést 

Csuti vasárnap reggel sztoriban osztotta meg a rajongókkal, hogy kislánya bizony már 7:18-kor fent van, ami a kisgyerekesek körében ugyan nem számít kirívónak, de az sejthető, hogy a nap nem ekkor indult, ugyanis az „early bird” felirattal látta el a fényképet, és bizony Nina ekkorra már túl volt egy baba hajának professzionális elkészítésén, a legjobb rész pedig csak ezután következett: kisminkelte édesapját! Csuti láthatólag kicsit fáradt ugyan, de nyugodt és kiegyensúlyozott, hiszen a közös idő pótolhatatlan kincs az életben, mint ahogy ő is írja, „beauty moments”, vagyis gyönyörű pillanatok ezek. A képek alapján Csuti türelmesen tűri, ahogy kislánya a maga ízlése szerint alakítja apja frizuráját és sminkjét, noha a játék részeként valószínűleg nem igazi sminket használt, csupán egy ecsetet. 

Csuti
Csuti lelkes apukaként játszik a kislányával (Fotó: Csuti Instagram-oldala)

Négyéves gyönyörűség

Csuti lánya nemrég ünnepelte negyedik születésnapját, a jeles alkalomból egy óriási Elza-tortás fényképet is megosztott a büszke apuka. Kulcsár Edina követői az ő Instagramján már korábban megjegyezték, hogy Nina pont úgy néz ki, mint ő, Csuti bejegyzéséből pedig az derült ki, hogy igazi partit csaptak, ahol Nina a barátaival ünnepelhetett. A friss apa-lánya fotó egyébként bárki szívét képes megolvasztani. A fotóról egyértelmű, hogy mindenketten rajonganak a másikért. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás