Nem hiszed el, milyen videó került elő Pásztor Erzsiről





A színésznő még most is sokaknak csal mosolyt az arcára.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2024.04.12.
Módosítva: 2024.04.12.
Pásztor Erzsi megelőzés BRKF kampány

Nem egy esetben fordult elő, hogy a Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznőt, érdemes művészt, a Soproni Petőfi Színház, a Turay Ida Színház és a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját a Budapesti Rendőr-főkapitányság kampányfilmek elkészítésére kérte föl. 

Pásztor Erzsi
Pásztor Erzsi több alkalommal is segítette már a BRFK munkáját (Fotó: Nagy Zoltán)

Pásztor Erzsi sajátos módon mutatta meg tapasztalatait

Pásztor Erzsi több alkalommal is segített a BRFK-nak, hiszen szerepelt már az ittas vezetés elleni kampányban, illetve az Országos Mentőszolgálat kisfilmjében is feltűnt évekkel ezelőtt, amikor a karácsonyi balesetek megelőzésében segédkezett a jelenlétével. Néhány évvel ezelőtt pedig egy újabb – igen tanulságos – videót készített a rendőrséggel együttműködve, mellyel a közlekedésbiztonság fontosságára próbálják meg felhívni a figyelmet. Most ez a videó járja körbe újra az internetet, ami a tisztelőinek, a rajongóinak most is mosolyt csal az arcára. Pláne, hogy a fergeteges humorú színésznő sajátos módon mutatta meg tapasztalatait az utakról az arra kíváncsiaknak.

Az alig két perces „jelenet” azzal kezdődik, amikor a művésznő a piros kis járgányába beül és útnak indul Budapest közlekedésében. Sajátos humorával és utánozhatatlan színészi tehetséggel mondja el a volán mögül, mit is gondol a hazai közlekedésről. Mint látható, ő egyértelműen a nyugodtabb típusú sofőrök közé tartozik, ám a kis monológból kiderül, azért van, ami őt is bizony gyakorta felbosszantja.

Azt nem szeretem, amikor erőszakosan rám nyomul valaki és hajtani akar.”

Nem sietek sehova, én időben indulok. Nem bírom, amikor valaki rám erőszakolja magát, tol, legszívesebben lesodorna, mert neki nem elég az ötven.

„De miért akar hetvennel menni, ha ötvennel lehet csak. Hova rohan? A kórházba? Megőrülök tőlük” – sorolta a felmerülő kérdéseit a színésznő.

A videót a Turay Ida Színház a TikTokon osztotta meg, és valósággal hasít a netezők körében.

@turayidaszinhaz "Amikor autóba ültök, ne feledjétek, hogy mindenkit hazavárnak!" ❣️ Köszönjük a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak, hogy elkészítette ezt az igen tanulságos kis videót Pásztor Erzsi művésznőnkkel, akit a Fergeteges látogatás c. vígjátékunkban is láthattok brillírozni.🥰 #turayidaszínház #forgalom #brfk #színházbajárnimenő #nektekisjátszunk #fergetegeslátogatás ♬ eredeti hang - Turay Ida Színház

 





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás