Vastag Csabi elmondta, hogy mitől lesz jó egy énekes





A Mutasd a hangod! forgatásán mindent bevetett az énekes, hogy jól megtippelje, ki az, aki kamuzik. Vastag Csabi elárulta, szerinte milyen egy jó énekes.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.03.03.
Módosítva: 2024.03.03.
Vastag Csabi levegő Mutasd a hangod éneklés

Ezen a héten is folytatódik a nyomozás a TV2 stúdiójában, ugyanis vasárnap újra érkezik a Mutasd a hangod! zenés, szórakoztató műsor, amiben civil versenyzőknek kell kitalálniuk a színpadon álló karakterekből sztársegítőik segítségével, hogy ki az, aki tud énekelni, és ki az, aki csak színleli. Az új epizódban Vastag Csaba és Kovácsovics Fruzsina lesz a sztársegítő két vendége a megszokott trió mellett. Csabi elmondta, nemcsak énekelni nehéz, hanem azt jól színlelni is.

Vastag Csabi
Vastag Csabi lesz az egyik sztársegítő vendége a Mutasd a hangod! vasárnapi epizódjának (Fotó: TV2 / Mutasd a hangod!)

A jó playback ugyanolyan nehéz, mint a jó éneklés, azt is merem állítani, hogy én nem tudnám csinálni. Én egy improvizatívabb formátumban zenélek a zenekarommal, rockot játszunk, így mondhatni sosem hallhatják az emberek ugyanazt a számot ugyanúgy, mint a korábbi koncerteken. Nagyon próbálunk figyelni a műsorra, amit adunk közben, és ezért sokszor szoktuk kiszínezni a dalokat élőben” – kezdte a Metropolnak az énekes, aki elárulta, a levegő a legfontosabb az éneklésben, így ha valaki jól elő akarja csalni az énektudását, annak a lélegzetvételekre kell a legjobban figyelnie.

Vastag Csabi
Vastag Csabi pontosan tudta, hogy mire fog figyelni a döntés során (Fotó: TV2 / Mutasd a hangod!)

A levegővételre figyelt

Vastag Csabi nagyszerű énekes, jó technikája van. Ha valaki, akkor ő tudhatja, mi kell ahhoz, hogy valaki jól énekeljen. Elárulta, egyetlen dologra alapozta döntéseit, az pedig a karakterek levegővétele volt:

Vannak hatalmas sztárok is, akik playback fellépéseket csinálnak, sőt vannak köztük nagyon jók is, az viszont biztos, hogy ha valaki jól akar énekelni, ahhoz nagyon jó levegőkontroll kell. Ezt próbáltam figyelni a forgatás közben, hogy melyik karakter hogyan veszi a levegőt, de be kell valljam, még azok is, akik azt kamuzták, hogy tudnak énekelni, még azok is tökéletesen csinálták a dolgokat. Sokkal nehezebb volt, mint amire számítottam, de ezt úgyis meglátják majd a nézők” – mondta Vastag Csabi, aki elmondta, szerinte fontos, hogy énekesként valami újat hozzunk.

Szerintem a mai világban már elengedhetetlen, hogy egy előadó valami unikálisat, valami egyedit hozzon, mert az énektudás és a technika a mai világban, mint tudás, már szinte bárhonnan elérhető a neten. Nem attól függ, szerintem, hogy valaki jó énekes, hogy jól énekel, mert az egy alapkövetelmény. Hanem az a vízválasztó, hogy ki milyen előadóművész. Mi az, amiért te különleges vagy, ehhez persze elengedhetetlen a jó csapatjátékos morál” – mondta az énekes, aki megosztotta velünk: zenekarban zenélni olyan, mintha egy csapat része lennél, tehát a kommunikáció fontos szerepet játszik abban, hogy együtt mindig tökéletes produkciót tudjanak nyújtani.

Ha kíváncsi vagy, hány énekest tudott jól megtippelni Csaba, akkor nézd vasárnap 18:55-től a TV2-t!





 





Ezeket olvastad már?
Videóra vették! Akkora pofont kapott a TV2 sztárja, hogy azonnal kifeküdt

Videóra vették! Akkora pofont kapott a TV2 sztárja, hogy azonnal kifeküdt

Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Házasság első látásra: Andris a tenyerén hordozza Petrát – Itt a bizonyíték

Házasság első látásra: Andris a tenyerén hordozza Petrát – Itt a bizonyíték

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás