Selena Gomez négy szót tud magyarul, de azokkal ledöbbentette egész Amerikát

A magyar szavak Selena Gomez szájából is remekül hangzanak.



Megosztás
Szerző: B. J..
Létrehozva: 2024.03.19.
Módosítva: 2024.03.19.
Selena Gomez magyar beszéd

Jelenleg a világ egyik legnagyobb sztárja Selena Gomez, aki énekesnőként, színésznőként és influenszerként is gigantikus sikereket ér el, hiszen folyamatosan hozza a többmilliós megtekintésű slágereket, a Gyilkos a házban című zseniális sorozatban nyújtott alakításáért rendszeresen díjakra jelölik, ráadásul ő a legtöbb követővel rendelkező nő Instagramon a 429 milliós követőtáborával.

Hot magazin 6.szam
Selena Gomezt rengetegen imádják / Fotó: C Flanigan / Northfoto

Sokan a Varázslók a Waverly helyből című Disney-sorozatban ismerték és szerették meg Selena Gomezt, aki jelenleg is meghatározó alakja a popkultúrának. Éppen ezért olyan hatalmas dolog, hogy nem csupán ismeri Magyarországot, hanem még magyarul is tud pár szót, mondatot – az amerikaiak legnagyobb döbbenetére.

Selena Gomez még régebben egy műsor vendége volt, ahol megkérdezték tőle, hogy tud-e franciául. Ő azt felelte, hogy nem, viszont tud magyarul: az egyik szó, amit ismer, az természetesen a „szeretlek”, illetve sokak meglepetésére azt is tudja, hogy „csendet, felvétel lesz”.

Akit érdekel, hogyan is beszél Selena Gomez magyarul, az nézze meg az alábbi videót, amiben a világsztár kifejezetten szépen mondja azt, hogy „szeretlek”:

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás