Hoppá! Ryan Goslingot az Instagramon tette helyre a szerelme





Egy perc alatt ellopta a show-t a Barbie című mozifilm Kenje.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.03.11.
Módosítva: 2024.03.12.
Ryan Gosling barbie Eva Mendes Oscar-gála

Bár jelölték, nem nyert Oscar-díjat a Legjobb férfi mellékszereplő kategóriában, mégis ellopta a show-t Ryan Gosling a 96. Oscar-gálán. A színész a Barbie című mozifilmben Ken figuráját keltette életre, a színpadon pedig elénekelte az I’m Just Ken című dalt, melyben többek közt Mark Ronson és Slash volt a segítségére. A szó szerint rózsaszín produkció hatalmas ovációt váltott ki a nézőtéren helyet foglaló sztárokból. 

The 96TH Oscars® Nominees Luncheon
Ryan Goslingot Eva Mendes tette helyre az Instagramon (Fotó: Billy Bennight)

Az ABC7 tévécsatorna a YouTube-csatornáján tette közzé az ominózus felvételt, hogy azok is láthassák a nem mindennapi produkciót, akik nem követték figyelemmel az Oscar-díj-átadót.

Ám aki azt gondolja, a történet a fellépéssel, felkonferálással (Ryan Gosling Emily Blunttal a filmtörténet kaszkadőrjelenetei előtt tisztelgő montázst konferálta fel) és a Legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díj kihirdetésének végigizgulásával ért véget, az téved. Az est végére Ryan Gosling szerelme, két kislánya édesanyja, Eva Mendes tette fel a pontot az Instagram-oldalán, ahol a következőket írta az alant látható kép mellé:

„Elvitted Kent egészen az Oscarig, RG. Most gyere haza, le kell fektetnünk a gyerekeket!”

Hiába, no, egy latin díva két mondattal képes helyre tenni egy háromszoros Oscar-jelölt filmsztárt. (Goslingot a Barbie előtt a Fél Nelson és a Kaliforniai álom című filmben nyújtott alakításáért jelölték a legrangosabb amerikai filmes díjra.)

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás