50 éves lett a kortalan bombázó, ezeket biztosan nem tudtad Eva Mendesről





Eva Mendes évtizedeket letagadhatna a korából.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.03.05.
Módosítva: 2024.03.05.
Eva Mendes Ryan Gosling születésnap érdekességek

Egy csokornyi érdekességet szedtünk össze nektek Eva Mendesről, a színésznőről és üzletasszonyról, aki ma ünnepli 50. születésnapját, nem mellesleg pedig Ryan Gosling felesége, és két gyermekük édesanyja. Az évek óta visszavonultan élő nőről sokan azt hiszik, hogy abbahagyta a színészkedést, közben csak inkább más munkákra koncentrál, és várja, hogy olyan felkérést kapjon, ami felkelti az érdeklődését. Következzék Eva Mendes életének néhány kevésbé ismert részlete.

Szinte hihetetlen, 50 éves lett a latin bombázó /Fotó: AFP

A Life.hu gyűjtéséből szemezgettünk az üzletasszony előéletéről, ők gyűjtötték össze, hogy milyen út vezetett Eva életében egy kubai bevándorló család gyermekétől egészen Hollywoodig.

Kubai bevándorlók gyermeke

Bár Mendes már Amerikában született, a szülei kubai bevándorlók voltak, akik később el is váltak, így a fiatal Evát az édesanyja nevelte fel Los Angelesben.

Csúfolt kislányból nehézbombázó

A szépséghibája lett a szexepilje. Eva sosem akarta leműttetni az arca bal oldalán található anyajegyet, és sosem sminkelte el, és végül is sok filmjében pont erről ismerték fel a latin bombázót. Pedig saját bevallása szerint gyerekkorában rengeteg bántás érte, ami miatt kés alá akart feküdni felnőttként.

Apácanövendékből szupersztár

Majdnem apáca lett belőle: kubai édesanyja római katolikus nevelésben részesítette, és még felnőttkoráig is apácának tervezett menni, de az egyetemi évei alatt felfedezte őt egy ügynök, ugyanis egy barátja portfóliójához pózolt a szépség.

Will Smith-szel dolgozott együtt már a filmezés előtt is

Videóklipekben szerepelt először: A Pet Shop Boys, és az Aerosmith videói után Will Smith Miami című klipjében is közreműködött. Külön érdekesség, hogy 7 évvel később már együtt alakítottak szerelmespárt a romantikus komédiák egyik klasszikus darabjában, a Randiguruban.

Első filmje megbukott

Első filmszerepe annyira rosszul sikerült, hogy moziba se került. Mendes a Kukorica gyermekei 5. részében szerepelt először, ám végül nem került moziba a film, a nő pedig annyira csalódott volt a saját alakításától, hogy színésztanárt fogadott fel a fejlődése érdekében. Utólag már megtudtuk, hogy jól választott magának mestert.

Meztelen is láthattuk már

Többször is szerepelt már meztelenül a címlapokon: elsőként a Calvin Klein-parfümmárka reklámjában szerepelt meztelenül, majd 2007-ben egy szőrmeellenes kampány során pózolt meztelenül az állatvédők megsegítésére.

Training day
Az egyik legszexibb színésznő Eva Mendes /Fotó: Collection ChristopheL via AFP

Különleges módon szokott le a függőségeiról

Alkohol- és drogproblémái voltak: szanatóriumba is bevonult 2008-ban, amikor elhatalmasodtak rajta a démonai. Végül transzcendentális meditációval, és peszkatáriánus értenddel győzte le a függőségeit, ezeknek a mai napig aktív használója. Az étrend a vegetáriánusok étkezésére hasonlít, csupán halat és tenger gyümölcseit fogyasztanak állati eredetű ételként. 

Ryan Goslinggal két éve házasodtak össze

Két közös gyermeke van a többször is a világ legszebb férfijának választott Ryan Goslinggal, akivel a Túl a fenyvesen című film forgatása során ismerkedtek meg. Éveken keresztül együtt éltek, és közös gyermekeik is születtek, azonban egyikük sem erőltette a házasságot, végül titokban, 2022-ben kötötték össze az életüket.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Ryan Gosling Spotted Out After Slamming Oscar's for 'Barbie' Snub, Lounges as park with his kids & Eva Mendes After Receiving Oscar Nomination
Eva Mendes férjével és nagyobbik lányukkal /Fotó: CLTN, GGRE

Divattervező és üzletasszony napjainkban

Most divattervezőként és üzletasszonyként tevékenykedik: bár néhány éve nem láttuk filmekben játszani Eva Mendest, nem otthon pihen, hanem gyermeket nevel és mellette betört a divatiparba és a szépségiparba is tervezőként, kreatívigazgatóként, és kozmetikumok piacra dobásával.

Még látni fogjuk a vásznon

Továbbra is szívesen szerepelne filmekben, de nem érkeztek olyan ajánlatok a számára, amelyek meggyőzték volna róla, hogy visszatérjen. 





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás