Pokorny Liát egyetlen szóval helyretette a párkapcsolati szakember





Izgalmas kérdést tett fel a a színésznő – nem várt válasz érkezett.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.03.03.
pokorny lia párkapcsolati szakértő kérdés-válasz

A nagy sikerű Beugró című tévéműsorban egy ország ismerhette meg, mennyire zseniálisan improvizál Pokorny Lia, aki egy hónap múlva élete első, saját maga által írt önálló – improvizációs elemektől sem mentes – estjére készül. A téma, ahogy az est címe is mutatja, beszédes: A majdnem tökéletes boldogság receptje. Erre keresi a választ nemcsak az önálló estjén, de azonkívül is a színésznő, aki újabb és újabb embereknek szegezi neki a kérdést, a videóra vett válaszok pedig Lia Instagram-oldalán érhetőek el. Korábban Ötvös András színművész reagált, míg a frissen közzétett bejegyzésben egy párkapcsolati kommunikációs szakember ad egyszavas választ, amivel igencsak helyreteszi Pokorny Liát.

Pokorny Lia a majdnem tökéletes boldogság receptjét kutatja Fotó: Pozsonyi Zita

„Zsolt, szerinted mi a majdnem tökéletes boldogság receptje?”
– tette fel a kérdést a színésznő Varga Zsolt párkapcsolati kommunikációs szakembernek, akivel évek óta együtt dolgozik a Válótársas című improvizatív esten.
„A csend”
– érkezik a rövid, tömör, ugyanakkor elgondolkodtató válasz, amire csak annyit tud csak kinyögni Pokorny Lia, hogy „Oké, Zsolt”, majd a ezzel a sajátos végszóval és a hozzá tartozó meglepett-mosolygó arccal elsétál színésznő. 

A zseniális, pár másodperces videót ITT tudod megtekinteni!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás