Jákob Zoli egy mozdulattal lemosta a világ legmagasabb épületét





A magyar lelemény – írta fotójához a milliárdos műkörmöskirály.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.03.10.
Módosítva: 2024.03.10.
Jákob Zoli Burj Khalifa Dubaj

Jákob Zolit egy egész ország megismerhette a TV2 A Nagy Ő című műsora révén, a férfi létére a műkörmös világba fejest ugró, a szakma minden csínját-bínját kitanuló, mára saját birodalmat kiépítő milliárdos kalandjait 165 ezren követik az Instagramon. A vállalkozó sűrűn oszt meg fotókat, videókat a közösségi oldalán: hol SzépségGuru című projektjéről számol be, melyben önbizalomhiányos nőknek segít, hol legújabb Ferrarijáról vagy éppen életrajzi kötetéről láthatunk tartalmat, de segítő kampányairól, jótékonykodásairól, illetve külföldi utazásairól is kapunk némi bemutatót. 

A milliárdos Jákob Zolinak helyén az esze, aranyból van a szíve, de humorérzékért sem kell a szomszédba mennie (Fotó: Szabolcs László)

Jákob Zoli követői jól tudják: a milliárdos vállalkozónak nem szállt a fejébe a siker, szívesen ad másoknak, önzetlenül segít, helyén van az esze, aranyból van a szíve és a humora sem utolsó. Utóbbiból adott ízelítőt dubaji útja során.

„Meg is oldottam a világ legmagasabb épületének homlokzat-mosását. Hungarian brain (magyar lelemény – a szerk.)”
– írta az Instagram-oldalán közzétett friss fotója mellé, melyen az látszik, amint Zoli egy tetőtéri medencében ejtőzve fröccsent egy nagyot a kezével, a háttérben a Burdzs Kalifával, az egész pedig az ügyes beállításnak köszönhetően úgy néz ki, mintha a milliárdos lemosta volna a világ legmagasabb épületét.

Persze Jákob Zoli követőit sem kell félteni, ha poénról van szó – derül ki a hozzászólásokból.

„És órabérben vagy, vagy hogyan? Akkor tarthatott volna kicsit tovább, mint pár perc”
– jegyezte meg valaki.

„Ez az, csapasd neki, Zoli!”
– lelkendezett más.

„Remélem, megköszönték neked, mert ahogy elnézem, biztos a minőségi munka”
– írta egy újabb hozzászóló.


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás