Jákob Zoltán A Nagy Ő-ről: Változott a véleményem





Öt hónap telt el azóta, hogy a magyar milliárdos Bettinek adta a szívét. Most, A Nagy Ő fináléadása után a Mokkában találkoztak újra.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2023.11.06.
Jákob Zoltán TV2 Betti Bachelor – A Nagy Ő kapcsolat

Mint két félszeg kamasz, úgy érkeztek hétfő reggel a Mokka stúdiójába a mesébe illő történet főhősei. Betti és Jákob Zoltán csak most kezdik el a valódi ismerkedést, hiszen a kamerák előtt töltött idő valójában kevés volt ahhoz, hogy biztonsággal kijelenthessék: őket csak az ásó, a kapa és a nagyharang választhatja el egymástól.

 Betti ragyogott a boldogságtól (Fotó: TV2)

Enyém lett Zoli szíve...”

Az üzletember szívét elnyerő anyuka persze ragyogó arccal kezdte a beszélgetést, hiszen mégiscsak ő volt az, aki a záróepizód utolsó pillanataiban szabadon engedhette Zolival az „összetartozás” hófehér galambjait. „Enyém lett a fődíj, Zoli szíve, de nem volt könnyű menet, hiszen elég rögös utat tettem meg, de megérte” – mondta a Mokka stúdiójában Betti.


Rengeteg dologgal szembesültem…”

Jákob Zoltán szintén mosolyogva ült a kanapén, ugyanakkor nem titkolta,, hogy lesz mit megbeszélni szíve választottjával, hiszen sok mindenről ő maga is csak a tévé képernyőjéről értesült.

Visszanézve a műsort, persze hogy változott a véleményem néhány hölgyről.

„Az a helyzet, hogy én csak akkor találkozhattam a lányokkal, amikor randevúztunk és a kamerák forogtak. Most, hogy néztem a műsort, rengeteg olyan dologgal szembesültem, amikkel akkor nem. Ezeket pedig most próbálom helyretenni” fogalmazott Magyarország 39. leggazdagabb embere, aki azt is elárulta, hogy mi az, ami egy picit talán elbizonytalanította őt Bettiben. „Betti irányából az volt a pozitív meglepetés, hogy tüzes, és ami pedig nem okozott olyan nagy örömöt, az az, hogy néha túl tüzes” – fogalmazott Zoli, majd beavatta a két műsorvezetőt és a nézőket abba is, hogy kettejük kapcsolatában mi a következő lépés.

Jákob Zoltán óvatos, de bizakodó (Fotó: TV2)

Elemegyünk vacsorázni”

„Most ismerkedési fázisban van a kapcsolatunk, hiszen amint véget ért a műsor, Bettit el is vitték a szüleihez, és hivatalosan nem is találkozhattunk, hogy ne bukjunk le. Igazán most tudunk elkezdeni kibontakozni. Ezekkel az új ismeretekkel felvértezve elmegyünk egy vacsorára és utána folytatjuk az ismerkedést” – jelentette a körmös király. Hogy miként is alakul tehát a tündérmese, és hogy Bettiből végül valóban királynő válik-e Jákob Zoltán oldalán, az egyelőre megjósolhatatlan. Mindenesetre mi szorítunk mindkettőjük boldogságáért.

 





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás