Hoppá! Kiderült, melyik szót nem ejtheti ki György herceg dadája





Teljes körű kiképzést kapnak a kékvérűek dajkái. György herceg dadája önvédelmet tanult, és még a tiltott szavakra is ügyel.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.03.19.
brit királyi család György herceg

A brit királyi család sarjai a legelitebb nevelésben részesülnek egészen kis koruk óta. Dadák és nevelőnők hada vigyáz rájuk és neveli őket. Persze a legjobban képesített szakembereket veszik fel ezekre a pozíciókra, akiknek szabályok kötik a kezeiket. György herceg dadája egy sor különleges képesség birtokában van.

György herceg dadája ügyel a szavakra

A walesi hercegi pár, Vilmos és Katalin három gyermekének is több nevelője van, ám a legkiemeltebb szerep Maria Borrallónak jut. A spanyol származású dajka immár tíz éve a család mindennapjainak része: György mindössze nyolc hónapos volt, mikor alkalmazták, azóta pedig Saroltának és Lajosnak is gondját viseli. Borrallo a jó nevű Norland College-ben tanult, ahonnan a brit királyi család személyzetének jó része származik. A személyzet képzésének részeként tanulnak önvédelmet, egy esetleges emberrablás kezelését, de alapos autóvezetési ismereteket is elsajátítanak. És még a tiltott szavak mellőzését is tudatukba vésik.

Az egyik ilyen kerülendő szó a kissé szlenges „kölyök”!
Maria sosem hivatkozhat Vilmos és Katalin gyermekeire a »kölyök« szóval. A nevükön kell szólítania őket, hogy mutassa: tiszteli őket mint önálló személyek. De a »gyermekek« megnevezés is megengedett” – árulta el a Mirrornak egy bennfentes. „A Norland College-ben azt oktatják, hogy játékos tevékenységek által kell nevelni a gyermekeket. Rengeteg szabadtéri elfoglaltságra buzdítják a nevelőket” – tette hozzá.

Maria Borrallo rendszeresen tart a családdal a hivatalos megjelenéseiken, gondoskodik a gyermekek kifogástalan viselkedéséről, igyekszik megelőzni, vagy kezelni az esetleges hisztirohamokat.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás