Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész





Félelmet nem ismerve vetette bele magát az akcióba a színész. Csórics Balázs a napokban 50 métert ereszkedett egy helikopterből egy kötél segítségével. Bevallása szerint szüksége van arra, hogy megmérettesse magát.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.03.29.
Csórics Balázs forgatás helikopter

Csórics Balázs folyamatosan feszegeti a határait, legújabb szerepéhez pedig egy újabb korlátot léphetett át. Ugyanis az új magyar szuperprodukció, a S.E.R.E.G. című 6 részes sorozat sajtónapján történt a helikopterből való leereszkedés, és ez nem Balázs személyes hobbija. Csórics Balázs a Megafilm Service legújabb, katonai sorozatában Győrbíró Zsolt alezredes szerepének a megformálása miatt kapott komoly katonai felkészítést a Magyar Honvédség szakembereitől. A színész úgy döntött, nem kér kaszkadőrt a jelenethez, teljes átszellemüléssel vetette bele magát a feladatba és a mélységbe.

Csórics Balázs
Csórics Balázs belevetette magát a mélybe (Fotó: Fülöp Ildi)

„Imádtam ezt az élményt, persze volt bennem egy egészséges mértékű izgalom és félelem. Valamilyen szinten át kellett lépnem a határaimat, de ezért is lettem színész. Legálisan csinálhatok olyan dolgokat, amikkel próbára tehetem magam” – mesélte a színész, aki azt is elmondta, hogy vannak olyanok, akik éveket gyakorolnak és várnak egy ilyen lehetőségre.

A tiszt, aki velünk volt a helikopteren elmondta, hogy a földre érkezésre figyeljünk, mert hatalmas volt a szél, és ilyenkor métereket dobhat a helikopteren a szél. 50 méterről csúsztunk le egy 80-as kötélen, azt is elmondták, hogy a maximum, az 70 métert lehet így lejutni, mert számolni kell a korábban említett időjárási viszonyokkal. Mikor ezeket hallgattam, érdekes módon nem töltött el félemmel, hanem csak kiélesítette az érzékeimet

 – mesélte Csórics Balázs.

Csórics Balázs
Csórics Balázs rengeteget készült szerepére, metálisan és fizikailag is (Fotó: Fülöp Ildi)

Csórics Balázsnak kell a megmérettetés, hogy tudja a helyét a világban

A színész saját bevallása szerint nem egy harcos alkat, de szereti a saját határait feszegetni, hogy próbára tegye magát.
„A munkán kívül is szeretem próbára tenni magamat. Keresem az olyan egészséges megmérettetéseket, amik próbára tesznek. Szükségem van ezekre a tapasztalatokra, hogy tudja a helyem a világban, hogy olyan tapasztalatokat szerezzek, amik fejlesztik a jellememet” – vallotta be a Metropolnak Csórics Balázs a sorozat kapcsán, melyet ősszel tűz műsorára a TV2. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Óriásit hibáztak az orvosok, elhunyt a 28 éves sztáranyuka

Óriásit hibáztak az orvosok, elhunyt a 28 éves sztáranyuka

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás