Dwayne Johnson saját magával a nyakában is képes edzeni – Videó





A pankrátorból lett filmsztár számára nem létezik lehetetlen.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.03.14.
dwayne johnson drew barrymore Videocast

Dwayne Johnson az Oscar-díjátadón felkonferálóként, Drew Barrymore tévéműsorában pedig sztárvendégként vett részt. A jelenleg pankrátorkarrierjét fényező izomkolosszus izgalmas filmekben látható majd a jövőben, hiszen vele készül a Nagy zűr Kis Kínában új változata, folytatást kap a Törésvonal című katasztrófafilm, nem beszélve a Halálos iramban „végső” felvonásáról. A Szikla becenéven ismert sztár komoly edzéseket nyom, hogy tökéletesen mutasson a nagy vásznon és a képernyőn egyaránt. Ezzel kapcsolatos volt az egyik kihívás is Drew Barrymore tévéműsorában.

The Titan Games - Season 2
Nyakába kapta a Sziklának beöltöztetett kolléganőjét Dwayne Johnson, és vele edzett a kamerák előtt (Fotó: NBCU Photo Bank via Getty Images)

A színésznő-műsorvezető Dwayne Johnson fiatalkori másának sminkelve és öltöztetve állt a kamerák elé, s úgy olvasta fel a vicces feladatot híres vendégének. „Képes lennél a hátadra véve ötöt guggolni?” A Szikla részéről a helyeslő szavakat tett követte, a végeredmény pedig nem csak a Drew Barrymore Show, de Dwayne Johsnon Instagram-oldalára is felkerült, több százezres kedvelést érve el.

Íme a nem mindennapi produkció:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás