„Fülikém? Mi a baj?” – barátjáért aggódik Csuti, sírva jelentkezett be a TV2 sztárja

A Sztárban sztár és a Ninja Warrior riporterének közel 200 ezer Instagram-követője egy emberként aggódott a fiatal tévésért, aki tőle egy igencsak szokatlan bejegyzéssel jelentkezett.Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.03.18.
Budavári Fülöp Szabó András Csuti sírás fotó

Ha meghalljuk Budavári Fülöp nevét, akkor mindig egy vidám és kedves fiatalember képe ugrik be az embernek, akit még nem igen láthattunk letörtnek. Éppen ezért sokan aggódtak értek, miután a napokban olyan fotókat osztott meg magáról a közösségi oldalán, amelyeken sír.

budavári fülöp
Budavári Fülöp fontos dologra hívta fel a figyelmet Fotó: Instagram

A képekhez pedig ezt írta:

A fiúk nem sírnak, a férfiak igen…

Mondanunk sem kell, hogy mindenki azonnal aggódni kezdett a fiatal sztárért, még barátja, Szabó András Csuti is értetlenül tette fel kommentben a kérdést szívecskék kíséretében, miszerint:

Fülikém? Mi a baj?

Az eset kapcsán az Origo is megkereste a riportert, aki a lapnak elárulta, hogy miért osztott meg magáról sírós tartalmat.

Az, hogy miért sírtam, miért volt nehéz napom, nem is lényeges. Az annál inkább, hogy ismert emberként felvállaljam az életem ezen pillanatait is. Szeretném, ha valós kép alakulna ki rólam és nem egy felszínes álomvilág, amiben minden tökéletesnek tűnik

– mesélte Fülöp, majd hozzátette:

Fontos, hogy a fiatalok a közösségi médiában ezt is lássák, és ne érezzék azt, hogy ciki gyengének lenni, sírni, problémákkal küzdeni, hiszen senkinek sem tökéletes az élete. Mindenkinek megvannak a küzdelmei és a siker sem érhető el ilyen nehéz napok, vagy akár periódusok nélkül.

A TV2 sztárja arra szeretné ösztönözni a fiatalok, hogy merjenek szembenézni a problémáikkal, és érezzék azt, hogy nincsenek egyedül.

Az Együtt a bántalmazás ellen mozgalmat is ezért indítottam és ezért osztok meg az oldalamon ilyen tartalmakat

– emelte ki a Farm VIP sztárja. 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás