Ez nem semmi! Az Oscar after-partiján bulizott a TV2 sztárja - Fotó!





Budavári Fülöp oda juthatott el, ahová a legtöbb ember soha... Együtt bulizhatott Hollywood krémjével az Oscar after-partiján.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.14.
Budavári Fülöp Oscar-gála Hollywood

Helyi idő szerint március 12-én tartották meg a 95. Oscar-díjátadó gálát, melynek során az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia tagjainak szavazatai alapján az elmúlt egy év legkiemelkedőbb alkotásai és alkotói kerültek díjazásra. Ám az esemény nem csak ebből a szempontból kapott óriási figyelmet. A gála után ugyanis rendszeresen megrendezik az after-partikat, ahová egy hétköznapi embernek szinte lehetetlen a bejutás... A TV2 sztárjának mégis sikerült!

budavári fülöp
Fotó: Instagram
Budavári Fülöp Elton John partiján bulizott

Budavári Fülöp a minap Elton John jótékonysági Oscar-partijáról jelentkezett be. Ez már alapvetően is nagy szónak számít, azonban ha a vendéglistát megnézzük, akkor esik le csak igazán az állunk. Fülöp ugyanis olyan celebekkel bulizhatott együtt, mint Heidi Klum, Brooke Shields, Emma Watson vagy Donatella Versace.  

Ám nem csak a vendéglista volt szemet kápráztató, maga a buli is. Egy igényes, fehér sátor alatt pezsgővel, koktélokkal és vacsorával kezdődött az este. A meghívottaknak spárgasalátát, paszternák karfiol kókuszlevest, Corvina tengeri sügeret, valamint vörösboros párolt tarját szolgáltak fel, míg desszertként egy málnás-csokis édességgel kínálták meg az egybegyűlteket. 

Ha az előbb felsoroltakból még nem egyértelmű, milyen nívós eseményről van szó, akkor tovább tetézzük a dolgot. Elton John jótékonysági bulija volt az, amely 1992-ben Hollywood egyik leghosszabb ideig tartó Oscar-bulija lett, még a híres Vanity Fair partit is simán letaszította a trónról. Feltehetőleg az idei esemény is hasonlóan felejthetetlenre sikeredett...

Fotó: Instagram

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás