Mi történt Voksán Virág arcával? Rá sem lehet ismerni





A nemzetközi porondon is jól ismert lemezlovas óriási változáson ment keresztül az elmúlt években.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.15.
Módosítva: 2024.02.15.
Voksán Virág playmate lemezlovas külső

Voksán Virág az egyik első női lemezlovas volt (Niki Belucci után), aki komoly nemzetközi karriert épített. Az IBS kommunikáció szakán angolul diplomázó exmodell 2006-ban lett országosan ismert, miután az akkori playmate-versenyen a közönség megválasztotta első helyezettnek. Egy évre rá ő lett a Miss Hawaiian Tropic nevű szépségverseny győztese, és meghívást kapott Hugh Hefner Playboy-cézár 82.születésnapi bulijára is. Egy idő után azonban nem volt neki elég, hogy a külsejéből él. 

Voksán Virág
Voksán Virág világhírű lemezlovas lett (Fotó: Czerkl Gábor)

Változik a külső 

Voksán Virág 2007 óta lemezlovas, zenei karrierje pedig igazán tiszteletet parancsoló, DJ-szettjeivel az egész világot bejárta, fellépett a legmenőbb koncerthelyszíneken, játszott milliárdos olajmágnások privát bulijaiban, meghívást kapott a legnevesebb fesztiválokra is. Olyan sok fellépése volt, hogy szinte nem volt ideje semmi másra… 

„Régebben még rendben volt heti 2-3 fellépés. Most már sokkal kevesebb fér bele, de az kell is, kívánom a zenélést, a rajongásom nem hagyott alább, másképp nem is lenne mögöttem 17 évnyi sikeres és folyamatos lemezlovasmúlt. De azt a tempót már nem bírnám anyukaként” – mesélte Virág korábban. 

Bár mind az életpályájával, mind a külsejével elégedett lehetett volna, úgy tűnik, hogy a külsején mégis előbb apró, később nagyobb változtatásokat eszközölt. A végeredmény jól látszik, ha a lemezlovas egyik régi és egy friss fotóját egymás mellé tesszük. 

20090209_0006_CZ
Voksán Virág az egész világot bejárta (Fotó: Czerkl Gábor)

Voksán Virág elégedett magával

A két fotó két teljesen más embert mutat. 

A hírek szerint Virág régi ismerősei közül többen is arra panaszkodnak, hogy ha szembe jönne velük az utcán, lehet, hogy már meg sem ismerik őt. A DJ egyelőre nem reagált ezekre a kritikákra, és az is elképzelhető, hogy soha nem is fog. Ő ugyanis úgy elégedett magával, ahogy van. És ez neki bőven elég a boldogsághoz. A megváltozott külsejéről készült fotókat itt lehet megtekinteni

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás