Voksán Virág fittyet hány a kritikákra, marad az 5 kutya a 2 gyerek mellett





Sokan azt tanácsolták a lemezlovasnak, hogy szabaduljon meg a kutyáktól, mert nem jó ötlet, hogy annyi állat van a két gyerek mellett.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.07.25.
Voksán Virág kutya gyerek

Voksán Virágnak van két gyereke, egy fiú és egy lány, Beni 5 éves, Vivi pedig három. A két csöppség mellett még öt kutyát is nevel. A csinos lemezlovas a Ripostnak mesélt a hétköznapokról, ami nem unalmas ennyi „csemete” mellett.

Mi már nem is család vagyunk, hanem falka! Most már végre én is tag lettem!

– mesélte a lapnak, majd így folytatta.
Rengeteg a teendő a törpespiccekkel: mivel dupla szőrzetük van, nagyon sok a kihullott szőr, állandóan takarítani kell utánuk, és sokszor kozmetikázom is őket.

Imádja a pomerániai törpespicc fajtájú kutyákat 

„Az elmúlt néhány évben nagyon felkapott lett a törpespicc külföldön és hazánkban is. Nekem azonban már azelőtt megvolt az első kutyám. Tíz évvel ezelőtt, egy fotón szerettem bele, és eltökéltem, hogy nekem ilyen kutyus kell! Ekkor került hozzám Onyx. Aztán négy éve, még Vivi születése előtt megint megláttam egy fotót, egy fehér törpespiccről, akit aztán el is hoztunk. Ő a kedvencem, titkon úgy tekintek rá, mintha ő lenne az első lányom!” – vallotta be a Ripostnak. 

„Aztán jött a harmadik, és úgy voltunk vele, hogy csak még egy: négynél már megállunk. Akkor viszont az történt, hogy egyszerre két baba is megtetszett, én pedig nem tudtam választani” – mesélte Virág, majd leszögezte: aki ilyen kutyát szeretne, mindenképp ellenőrzött tenyésztőnél keresse, mert sok a csaló.

Kapott már hideget meleget

Az anyukák többsége szerint nem egészséges kisgyerek mellé egy kutya, főleg nem több, meg kell szabadulni tőlük a baba érkezése miatt. Sokan azt mondják, veszély- és betegségforrás lehet a kisbabákra egy kutya. Virágnak erről a gondolkodásról megvan a maga véleménye: 

Bennem sosem merült fel, hogy a gyerekek miatt menniük kellene! Rengeteg munka és lemondás, de annyi szeretetet adnak, hogy sosem válnék meg tőlük. A gyerekeket úgy nevelem, hogy óvatosan játsszanak velük, ne lépjenek rájuk, ne húzzák meg a farkukat. Beni már nagyon ügyesen el tudja látni őket, van, hogy a pórázt is közösen fogjuk.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás