Pásztor Anna lassan belerokkan az építkezésbe





Az Anna and the Barbies énekesnője több mint egy évvel ezelőtt vágott bele élete egyik legnagyobb vállalkozásába: házat épít. A híresség nagy lendülettel kezdte a munkálatokat, és most is nagyon lelkes, mégis úgy érezte, hogy ideje a megterhelés okozta komoly lelki kérdésekről is beszélni.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.02.14.
Módosítva: 2024.02.14.
hosszútáv építkezés idegi stressz Pásztor Anna

Pásztor Anna minden pillanatban ezer fokon ég. Ha zenél, ha dalokat ír, ha boltba megy, neki mindegy: ő faltól falig futkosva, egyfolytában beszélve teljesíti a távot. Nem is meglepő hát, hogy a házépítés is ilyen stílusban és lendülettel folyik. Anna megy, intézkedik, kérdez, felfedez, kritizál, megkér, cseréltet, a kivitelezők legnagyobb örömére.(?) Az énekesnő élete első háza, ahova a két gyermekével és a kutyájukkal (plusz egy macska, akiről a családtagok még nem tudnak) költözik, a tervei szerint még idén. Vagy jövőre. Vagy két év múlva... 

Pásztor Anna
Anna próbálja idegileg túlélni az építkezést (Fotó: YouTube/Építkezés Pásztor Annával)

Nehéz szülés 

Pásztor Anna egy év alatt sokat tapasztalt a házépítésből, ma már tudja, hogy a végső befejezést előretervezni nem a legokosabb dolog, és azt is, hogy tényleg nagyon fontos tudatosan megőrizni a mentális egészséget. Az énekesnő a YouTube-csatornáján így beszélt erről: 

„Van, amiről keveset beszélnek egy építkezés kapcsán az emberek, és ez az úgynevezett idegi faktor. Nagyon szívesen elmondom, hogy nálam milyen idegi tünetek vannak: kimerültség, fáradtság, elkezdett beállni a csuklyás izmom olyan szinten, hogy az agyam nem kap tulajdonképpen oxigénnel dús vért. Nagyon fontos, hogy valahogy kiegyenlítsd az építkezés stresszét: meditálj, menj el masszíroztatni, sétálj az erdőben, ölelgesd a kutyádat, bújj hozzá a gyerekeidhez, mert hosszú távon nem veszed észre mert borzasztó izgalmas, benne vagy, valami megint készül, oda kell rohannod, folyamatosan újabb problémákat dob a gép – de egy hegyet, egy házat viszel a hátadon, és ennek testi tünetei vannak” – mondta Pásztor Anna, aki ezek után még komolyabbra fordította a szót.

Vannak, akik ebbe beleőrülnek, vannak, akik öngyilkosok lesznek, vannak, akiknek szétmegy a kapcsolata, a családja, a barátsága, valamint az idegrendszere.

 





 





Ezeket olvastad már?
Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Pattanásig feszült a királyi család: azonnal hazatér Harry herceg

Pattanásig feszült a királyi család: azonnal hazatér Harry herceg

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás