"A hajam hullott gyerekként" - múltbéli fájdalmakról vallott Kapi Levente





A TikTokker mindig humoros történeteket oszt meg a közösségi oldalán, azonban gyerekkora sokkal komorabb ennél. Kapi Leventét édesanyjával való kapcsolatáról mesélt.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.02.10.
Kapi Levente Palikék világa anya-gyermek kapcsolat

Kapi Levente mára a magyarországi tiktokerek egyik legismertebb alakja lett. A fiatal srác azzal lett a legnépszerűbb, hogy fiktív karakterének, Marika néninek és a köré épített családnak pillanatait mutatja be. Ezzel azt a fajta szabadságot érte el, amire mindig is vágyott. Levente nemrég Palikék világában mesélt fiatal koráról, és sorscsapásairól, amiket gyerekként élt meg.

Kapi Levente
Kapi Levente tarol a neten és a színházban is. (Fotó: Markovics Gábor)

A tiktoker elmondta, hogy tizenegy éves korában nagyon egyedül érezte magát. Ez időtájt főként két nagymamája nevelte, majd édesapjához került, aki egy idő után külföldre költözött, és így vissza került az anyai nagymamájához. Wágner Tamás végül arra is rákérdezett, hogy miért nem tudott édesanyjával élni? 

„Próbálta úgy élni az életét, hogy az akkori tudásához képest a lehető legjobban tudta. Ő a tőle telhetőt maximumot megtette, én nagyon-nagyon sokat rágódtam azon, hogy tehetett ilyeneket”– mesélte Levente, aki azt is hozzátette, hogy sajnos édesanyjával nem tudták igazán átbeszélni mai napig a problémáját.

 Az új férjével olyan szinten nem tudtam kijönni. Ez egy-két éves folyamat volt, aminek során, olyan szinten kikészültem, hogy a hajam hullott gyerekként. Kifejezetten nem jöttem ki azzal az emberrel. (...) A húgaimmal ordibált, és hiába voltam kicsi, azt az egyet nem tűrtem. Soha nem keresem a konfliktust, nem is szeretem, de ők valahogy mindig is szent és sérthetetlenek voltak számomra" 

– emlékezett vissza a TikTok-sztár.

Nemzetközi karrierre tör Kapi Levente

Kapi Levente hatalmas lehetőséget kapott, és a fiatal influenszer él is ezzel. Felfigyelt rá egy nemzetközi modellügynökség, és már alá is írták az első, nagyobb volumenű szerződést, ami egészen a mesés Isztambulig repíti őt. Levi korábban a Metropolnak mesél a csodáról, amibe belecsöppent.

„Ez egy nagyon komoly lehetőség számomra, amivel szeretnék is élni. Esély van arra, hogy valami olyasmiben vegyek részt, ami valami igazán nagy volumenű dolog, és ami elindíthat a nemzetközi ismertség útján" — fogalmazott a srác, aki ígéri, nem hagy fel a színházzal és a tartalomgyártással sem. 





 





Ezeket olvastad már?
„Nincs ennél csodálatosabb érzés a világon!” – Radics Gigi érzelmes vallomást tett

„Nincs ennél csodálatosabb érzés a világon!” – Radics Gigi érzelmes vallomást tett

Köldökig érő dekoltázst villantott a nagymellű modell

Köldökig érő dekoltázst villantott a nagymellű modell

Mészáros Nóra: Minél távolabb van az ember, annál jobban megismeri önmagát

Mészáros Nóra: Minél távolabb van az ember, annál jobban megismeri önmagát

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pitt-tel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pitt-tel

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás