Gyász: Tíz éve vesztette el Horváth Charlie a szeretett feleségét





Charlie felesége, Széles Katalin 2014 decemberében, súlyos betegség következtében hunyt el. A legendás énekes pár óra múlva már színpadon állt, és énekelt. Senki sem tudta, hogy milyen tragédiát él épp meg... Ennek idén lesz tíz éve, de az ikon még mindig képtelen beszélni arról a napról.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.02.16.
Charlie gyász évforduló szomorú

Charlie nem könnyű riportalany, a telefont nem szívesen veszi fel, ha mégis, akkor sem jobb a helyzet, mert ha meghallja a kérdéseket, ímmel-ámmal válaszol. Untatja az udvariaskodás, irtózik a pletykáktól, a zenét pedig csinálni szereti, nem beszélni róla. Ennek fényében remélni sem mertük, hogy előhozakodhatunk azzal a témával, hogy idén december 22-én lesz tíz éve, hogy elhunyt az élete legfontosabb szereplője, a felesége, Széles Katalin. 

Charlie és felesége Széles Katalin
Katalin és Charlie a hetvenes évek végén Fotó: Archív 

El sem tudom mondani, mit éreztem, amikor elvesztettem Katikát… Volt három keserves évem, amikor csak ültem otthon. Sehová nem jártam a fellépéseimen kívül… Nekem ő volt a minden, a barátom, a szerelmem, a szeretőm és a biztos háttér

– nyilatkozta Charlie korábban a Ripostnak, a felesége elvesztésével kapcsolatban. 

Sosem dolgozta fel 

Sokan vallják, hogy a gyász, a szerettünk elvesztése kapcsán érzett végtelen szomorúság és fájdalom idővel enyhül, megtanulunk együtt élni vele. De nincs mindenki így ezzel, köztük Charlie sem, aki a mai napig végtelen szomorúságot érez, ha eszébe jut Kati. A zenész egyébként korábban azt nyilatkozta, hogy ha a tragédia idején nincs mellette a közös fiuk, Ákos, talán ma már ő sem lenne köztünk... 

„Amikor meghalt, egy részem vele ment. Mai napig beszélgetek vele, minden héten kimegyek hozzá a temetőbe. Másfél évig volt nagyon nehéz, de Ákos fiam végig mellettem volt, ő segített feldolgozni a gyászt” – mondta Charlie a Ripostnak, 2017-ben. 

Horváth Charlie
Horváth Charlie szíve megszakadt a szomorúságtól (Fotó: Bujdos Tibor)

Idén 10 éve 

Széles Katalin képzőművész halálának december 22-én lesz az évfordulója. Hogy azon a napon Charlie épp megint színpadon lesz vagy sem, még nem tudni. Az azonban bizonyos, hogy a kivételes hangú zenész fejében kavarognak majd a gondolatok. Előjön a sok emlék, érzések, szavak és illatok, minden, ami a boldogságát jelentő nő után maradt. 

Amikor azt kérdeztük Charlie-tól, hogy felkészült-e, a kerek évfordulóra, csak annyit felelt: 

Erre nem lehet felkészülni. Erről nem lehet beszélni. Hiányzik. Mindennap hiányzik. És ez nem lesz jobb, hiába telik az idő.

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

„Meg fogsz halni nemsoká” – Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

„Meg fogsz halni nemsoká” – Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás