György-Horváth Zsuzsa lánya elhagyta az országot





Járja az országot, esténként képernyőn van a Hír TV híradójában, mégis mindig ott van a két gyermekének, amikor szükségük van rá. Még akkor is, ha ez György-Horváth Zsuzsa lánya esetében több száz kilométeres utazást jelent.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.08.
György-Horváth Zsuzsa gyerek költözés Olaszország

A munkája a szenvedélye, a családja pedig a szerelme. György-Horváth Zsuzsa híradózik és a Zsuzsi asztala című mezőgazdasági magazint forgatja, így adja magát a kérdés: hogyan lehet egyszerre jelen mindenhol az országban és állhat helyt családanyaként is?

György-Horváth Zsuzsa
György-Horváth Zsuzsa a Zsuzsi asztala című műsorával járja az országot – Fotó: archív

Szerencsére nagyon jó kapcsolatom van a gyerekeimmel, mert másképp egy ilyen munkát nem lehet végezni – kezdte a Hot!-nak a Hír TV híradósa. – A kommunikációban hiszek, abban, hogy mindent meg lehet beszélni.

Ez nagyon is fontos, hiszen a fia, Zsigmond 15 éves, éppen kamaszkorú, ráadásul az egyik legerősebb hazai gimnázium tanulója. Ám a feszített tempó sem nyomja rá a bélyegét a viszonyukra.

Sok mindent el kell fogadni az ő világában, és a nyílt kommunikáció közelebb hoz minket egymáshoz. Rengeteg támogatást kaptam a gyerekeim részéről, mert a munkám ezt megkövetelte, és azzal tudok nekik segíteni, ha ezt viszonzom.

György-Horváth Zsuzsa havonta egyszer találkozik a lányával

Zsuzsa szerint ez a szülő feladata, és nagyon is viszonozza ezt, hiszen Sára lányát is támogatta abban, hogy Olaszországban folytassa a tanulmányait. Bár vele ott van az édesapja, azért a kamaszkorban sokszor másra van szükség.

György-Horváth Zsuzsa  családja
A híradós mindent megtesz a gyerekeiért – Fotó: archív

Hogyha éreztem, hogy nehezebb időszaka van, akkor fogtam magam, felültem a repülőre vagy beültem az autóba, és elmentem hozzá, vagy ő jött haza. De egyébként is nagyjából havonta találkoztunk – mesélte az édesanya.

A családjuk élete ugyanolyan, mint bárki másé, talán csak az időbeosztás más, esetleg egy-egy beszélgetés éppen az interneten keresztül zajlik.

Napi szinten beszélünk, a mai technika nagy szabadságot ad ebben.

Nem állítom, hogy nem voltak nehéz időszakaim, sőt neki is, de ezeket sikerült áthidalni, és szerintem kihoztuk belőle a legtöbbet

– szemlézte a Bors a tévéssel készült beszélgetést. 

Zsuzsi asztala

A híradózás mellett a mezőgazdasági műsor Zsuzsa igazi szerelemprojektje. Az adások során – szombat délelőttönként – keresztül-kasul bejárják a magyar vidéket, és a borkészítéstől a húsgalambtenyésztésen át a kalocsaipaprika-hagyományokig bemutatják hazánk termékeit és hagyományait.

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: nyíltan üzent egymásnak Enci és Peti

Házasság első látásra: nyíltan üzent egymásnak Enci és Peti

Kiderült a titok: Vilmos herceg ezért rettentő féltékeny Harry hercegre

Kiderült a titok: Vilmos herceg ezért rettentő féltékeny Harry hercegre

„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!

Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás