Udvaros Dorottya: „Ez egy igazán jó és hosszú házasság”





Idén ünnepli a hetvenedik születésnapját a nemzet színésze, az energiája azonban még mindig párját ritkítja. Legújabb szerepéhez a fiatalkori heves érzéseiből merít erőt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.21.
Módosítva: 2024.01.21.
Blaskó PéteR romantika színház

Akad, aki világgá kürtöli az érzelmeit, mások magukban élik meg őket. Egyvalamiben azonban szinte mindenki egyetért: a szerelem kortalan. Udvaros Dorottya, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő a hatalmas sikernek örvendő Ők tudják, mi a szerelem című színdarab televíziós adaptációjának a forgatásán mesélte el, hogy mennyire tartja magát romantikus alkatnak.

Udvaros Dorottya
Udvaros Dorottya: „Sosem gondolom, hogy túlcsordulna bennem a romantika” (Fotó: Koncsek Ádám)

„Ezt nehéz eldönteni, muszáj magamat másokhoz viszonyítanom. Hangulatfüggő: van, amikor romantikus vagyok, máskor pedig kevésbé, de azt sosem gondolom, hogy túlcsordulna bennem a romantika. Pontosan annyira vagyok érzelgős, ami még egészségesen elviselhető. Az arany középút jellemez leginkább” – kezdte a Hot! magazinnak a művésznő.

A színésznő a színdarabban már sokszor parádézott, így számára ez a felkérés igazi ajándék. A történetnek két főszereplője van, akik túl vannak a hetvenen, mégis ugyanolyan intenzíven élik meg a szerelmet, mint a fiatalok.

Már eljátszottuk egypárszor színházban ezt a történetet, és azt érzem az előadások során, hogy az emberek szeretik, korra és nemre való tekintet nélkül. Talán azért van ez így, mert ez a darab egyszerre egy nagyon naiv bohózat és közben tragédia is. Mint ahogy az élet minden pillanatban lehet egyben tragikus és komikus is  – vélekedett.

Udvaros Dorottya újra egy színpadon Blaskó Péterrel

A művésznő partnere ezúttal is Blaskó Péter, a jól bevált párosuk hosszú évek óta a színházba vonzza a közönséget, s minden bizonnyal a tévénézőkkel sem lesz ez másképp. 

Udvaros Dorottya és Blaskó Péter
Blaskó Péterrel rengetegszer alkottak már egy párt a színpadon (Fotó: Teknős Miklós)

„Sokszor játszottam már életemben vele, és szerencsére nem tudom őt megunni! Mindig örömmel tölt el, ha megtudom, hogy újra együtt dolgozunk. Nagyon sokszor alakítottunk már házaspárt is, mondhatni, ez egy igazán jó és hosszú házasság, és még viharok sem voltak benne! – jelentette ki büszkén a művésznő.

További érdekes sztárhíreket talál a Hot! magazin e heti számában!




 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás