Király Linda sietett Radics Gigi segítségére





Hogy ki az igaz barát, az a bajban derül ki... Király Linda nem késlekedett a napokban komoly műtéten átesett barátnője, Radics Gigi támogatásával: személyesen látogatott el hozzá, hogy jobb kedvre derítse.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.01.28.
Módosítva: 2024.01.28.
Király Linda endometriózis Gigiradicsofficial barát műtét

Radics Gigi maga számolt be arról, hogy a héten egy meglehetősen komoly nőgyógyászati műtéten esett át. A fiatal énekesnő ezekkel a szavakkal tudatta a nagyérdeművel, hogy épp mi történik vele. A felépülésben azonban nem maradt magára, az egyik legjobb barátnője, Király Linda sietett a segítségére... 

Egy tervezett műtéten vagyok túl, endometriózisom volt, amitől az orvosom úgy látta, jobb megszabadulni. Szerencsére a legjobb kezekben voltam és már lábadozom.

Radics Gigi
Radics Gigi egy komoly nőgyógyászati műtéten esett át (Fotó: Sulyok László)

Nem mindent mutat meg 

Radics Gigi ritkán beszél a privát életéről, ő nem az a fajta híresség, aki szereti közszemlére tenni a magánéletét. Számára fontosabb, hogy az újsághírek a szakmai előremeneteléről szóljanak, a magánéletét igyekszik zárt ajtók mögött élni. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor kénytelen beszámolni a változásokról, hiszen egy híresség nem teheti meg, hogy mindenféle magyarázat nélkül napokra vagy hetekre eltűnik a nyilvánosság elől. Ha nem koncertezik, ha nem posztol, ha eltűnnek a párjával a közös fotók a közösségi oldalakról, azonnal elindulnak a találgatások, amiből még soha senki nem jött ki jól... Éppen ezért is érezte fontosnak a napokban az énekesnő, hogy elmondja: egy komoly nőgyógyászati műtéten esett át. Giginek endometriózisa, vagyis egy krónikus, jóindulatú, szöveteket érintő betegsége volt, ami rengeteg problémát tud okozni egy nőnek. A sebészeti beavatkozás egy idő után elkerülhetetlen. 

Azért vannak a jó barátok 

Gigi már túl van a beavatkozáson, jelenleg az otthonában lábadozik. A bajban viszont – szerencsére – nincs egyedül, az egyik első látogatója például Király Linda volt. A két, különleges hangú tehetség hosszú évek óta jó barátságot ápol, támogatják és bátorítják egymást, ha baj van, és nagyon jókat tudnak bulizni is, ha éppen úgy hozza az élet. Linda Instagram-oldala tanúsága szerint látogatása során egy kis jókedvet csempészett Gigi életébe, jól kibeszélgették magukat, majd előkerült az egyik gyerekkaraoke mikrofonja, és már indult is a buli. A két sztárról készült közös videót nézve bizonyosságot szereztünk, hogy a nevetés tényleg gyógyít, Radics Gigi ugyanis teljesen kivirult a barátnője látogatása után. 

király linda radics gigi
Linda fel akarta dobni a lábadozó Gigi hangulatát – Fotó: Király Linda/Instagram




 





Ezeket olvastad már?
Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás