„Mindennap imádkoztam érted” – Megműtötték Radics Gigit, így van most





Az énekesnő elárulta, miért volt szükség az orvosi beavatkozásra.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.24.
radics gigi lábadozik műtét

Miközben sikert sikerre halmoz és hat nap alatt elérte az egymilliós nézettséget a YouTube-on Marics Petivel közös dalával, a Szép Mosolyú Lánnyal Radics Gigi, az énekesnőt megműtötték. Gigi nem csak azt árulta el, miért került sor az orvosi beavatkozása, de az is kiderült, hogy van most.

Endometriózis miatt műtötték meg Radics Gigit (Fotó: Sulyok László)

„Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy jól vagyok. Egy tervezett műtéten vagyok túl, endometriózisom volt, amitől az orvosom úgy látta jobb megszabadulni. Szerencsére a legjobb kezekben voltam és már lábadozom. Mindenesetre mindenkit biztatok arra, hogy vegyen részt orvosi szűrővizsgálatokon, mert így sokszor meg lehet előzni a még nagyobb problémákat is. Köszönöm szépen a sok kedves, érdeklődő üzenetet!”
– írta Radics Gigi a Facebook-oldalán.

„Hála az istennek, jól átvészelted ezt az időszakot, Gigi! Örülök, hogy jól vagy, én azért mindennap imádkoztam érted! Sok-sok csók és ölelés neked tőlem!”
– írta az énekesnőnek az egyik rajongója.

„Teljes gyógyulást kívánunk neked, Gigi! Légy áldott, egészséges! Az úr őrizzen!”
– kívánta kedvencének egy másik szimpatizáns.

Az endometriózis egy nőgyógyászati kórkép, melyben a normálisan csak a méh belső felszínén jelen lévő nyálkahártya a méh üregén kívül is megtalálható. Leggyakrabban a hashártyát érinti, ami belülről béleli a hasüreget és beborítja a kismedencei szerveket. A név a latin endometrium szóból származik, amely a méh belső felszínét borító szövet megnevezése. A méhnyálkahártya hormonálisan érzékeny, a hormonhatásoktól függően a menstruációs ciklus során felépül és leválik. Hormonérzékenységüket a méh üregén kívül található sejtek is megtartják, a panaszok a menstruáció idején súlyosbodhatnak. Az endometriózis a fájdalmas menstruáció (dysmenorrhoea) egyik leggyakoribb szervi oka. A betegség fő tünetei a hasi fájdalom és a meddőség. A diagnosztikájában a hasüreg laparoszkópos vizsgálatának van meghatározó szerepe. Kezelésében gyógyszereket (pl. hormonkészítmények) és sebészi módszereket alkalmaznak – írja a Wikipédia.

Radics Gigi Facebook-bejegyzését és a további hozzászólásokat az alábbi képre kattintva tudod elolvasni:  

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás