Oroszlán Szonja gyászol: elveszítette Danit





Megható bejegyzéssel jelentkezett az elismert színésznő. Oroszlán Szonja a négylábú kedvencét búcsúztatta.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.21.
Módosítva: 2024.01.21.
Oroszlán Szonja gyász

Fekete-fehér fotóval emlékezett meg kedves négylábújáról Oroszlán Szonja.

Oroszlán Szonja
Oroszlán Szonja gyászol: elveszítette szeretett lovát Fotó: Szabolcs László

Oroszlán Szonja lóterapeuta lett 

Csaknem tíz éve már, hogy a népszerű színésznő tudatosan hátrébb lépett a tévés és színházi szerepektől, egyre kevesebbszer mutatkozott kamera, közönség előtt. 2015-ben kiköltözött Amerikába, ahol új szakmában próbálta ki magát: állatgyógyásznak kezdett tanulni. A szívéhez legközelebb álló négylábúakra, lovakra specializálódott, mára ló-fizioterapeutának vallhatja magát.

Az elmúlt években sok jószággal foglalkozott, mindegyik patást szívvel-lélekkel kezelte, szeretgette, de legkedvencebb lova kétségtelenül a Dani nevű mén volt. Új bejegyzésében éppen őt gyászolja.

„Harmincévesen kerültem kapcsolatba Danival

Az egyetlen dolog, amit sajnálok az életemben, hogy nem kezdtem el már gyerekkoromban lovagolni.”

Harmincévesen kerültem kapcsolatba ezekkel a csodálatos lényekkel, a lovakkal, egész pontosan egy lóval, Danival, az akkor 12 éves herélttel. Valamiért azonnal fel szerettem volna ülni rá és megtanulni lovagolni.

„Így is lett. Öt évvel később pedig az enyém lett, és a mai napig boldogan túrázgatunk hegyen-völgyön át fogalmazott Szonja tavaly egy mezőgazdasági lapnak nyilatkozva, majd az állatbarát színésznő hozzátette, éppen Dani indította el a pályán:

Most lett 26 éves, nagyon nem fiatal már és nyilván szeretném, ha még sokáig élvezhetném a társaságát, ezért is végeztem el pár évvel ezelőtt a Masterson Method képzést Amerikában és lettem hivatásos lóterapeuta.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás