Nyíltan vallott Tóth Gabi, többször is szakítottak Krausz Gáborral házasságuk alatt





Az énekesnő állítja, évekig küzdöttek Krausz Gáborral a házasságukért, míg végül belátta, nem akar boldogtalan kapcsolatban élni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.16.
Módosítva: 2024.01.16.
Tóth Gabi Krausz Gábor kapcsolat házasság

Krausz Gábor után Tóth Gabi is vallott a válásáról és a terveiről. Az énekesnő arról beszélt, hogy nagycsaládra és több gyerekre vágyik. A Mandinernek hozzátette, nem akarta, hogy a kislánya azt lássa, hogy olyan házasságban él, amiben boldogtalan.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy érzése szerint lejárató kampány áldozata lett, de ennek és a válása ellenére 2023 élete egyik legszebb éve volt. Döntéseinek nagy része anyai döntések voltak, és abban hisz, hogy egy egészséges család akkor marad együtt, ha kiegyenlítődnek a feladatok és az érzelmi szálak.

Az énekesnő elárulta, hogy már a legelején érezte, hogy a házasságában valami nincs rendben:

Alig egy éve voltunk együtt Gáborral, amikor megfogant Hannaróza, akkor jött a házasság is... Az elejétől kezdve voltak súrlódások, értékrendbeli súrlódások

– vallotta Tóth Gabi, bár mindketten sokat, az énekesnő szerint 3 évet küzdöttek a házasság megmentéséért. Magát művésznek tartja, míg Krausz Gábor sokkal racionálisabb személyiség, így más szinten élték meg az érzelmi dolgokat. Úgy érzi, azt nagyon elrontotta, hogy kifelé mindig csak a szépet mutatta.

Az énekesnő elmondta, hogy a házasságuk alatt többször szakítottak a sztárséffel, de mindig adtak egy újabb esélyt egymásnak a kislányuk miatt, egy idő után azonban inkább lakótársként éltek együtt Krausz Gáborral.

Amikor elmentem Erdélybe, ott volt egy olyan furcsa élményem, amikor azt éreztem, hogy a zenében vagyok, azok között vagyok, ahol élet van, színek vannak, illatok vannak. Akkor elhatároztam, hogy amikor hazajövök, akkor én ezt lezárom

– árulta el az énekesnő. Mint mondta, ezután kapcsolatra sem vágyott. Az is kiderült, hogy bontakozott ki Tóth Gabi és Papp Máté Bence szerelme.

Dolgoztunk együtt nyilván a színpadon, de igazából mi nem alkottunk egy párt. Nem beszéltünk telefonon vagy találkoztunk. Semmi. Utána kezdtünk el beszélgetni a Mátéval, ami nekem egy nagyon szimpatikus élmény volt... Mondhatnám azt is, hogy az ikerlángom

– nyilatkozta, hozzátéve, ezután érte őt igazán sok támadás. Sok embernél azt gondolja, hogy boldogtalan kapcsolatban élnek, és a sebükbe ő sót szórt, mert vannak, akik nem mernek lépni.





 





Ezeket olvastad már?
Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Fel kellett volna venni egy melltartót!” – friss fotókon a Házasság első látásra Bogija

„Fel kellett volna venni egy melltartót!” – friss fotókon a Házasság első látásra Bogija

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás