Kiderült: ez a kórházban fekvő Katalin hercegné legnagyobb vágya





A walesi hercegné mellett ezekben a nehéz napokban kitartóan ott van férje, Vilmos. De egy bizonyos űrt még ő sem tölthet be Katalin számára.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.01.26.
katalin hercegné gyerekek királyi család Vilmos herceg kórház

Míg Katalin a kórházban gyógyulgat komoly hasi műtétjét követően, addig Vilmos herceg királyi feladatai mellett dupla szülői szerepet kell hogy betöltsön otthon. Ennek megfelelően többször látták már, hogy hozza-viszi a gyerekeket iskolából annak ellenére, hogy van dadájuk, továbbá úgy is lencsevégre kapták őt, ahogy épp egyedül vezetve egy kocsit, a kórházba tart feleségéhez. Ezekkel a tettekkel pedig mit sem bizonyít inkább, minthogy ők egy modern család a monarchián belül, ezzel megtörve a normákat. 

Vilmos minden szabadidejét Katalin mellett tölti, miután gyermekeikre a nagyszülők vigyáznak ilyenkor. Fotó: AFP

Nem akarja a dadára hagyni őket

– nyilatkozta Vilmosról egy királyicsalád-szakértő és író, Robert Hardman. 

Jelentések szerint a 10 éves György, a 8 éves Sarolta és az 5 éves Lajos még nem látogathatta meg anyjukat a kórházban, mivel azt szeretnék, hogy az iskolára fókuszáljanak. Szabadidejük nagy részét pedig a nagyszüleikkel, Katalin szüleivel töltik. Ez pedig időt ad Vilmosnak, hogy felesége mellett legyen a kórházban. 

Habár személyesen nem találkozhat Katalin a gyermekeivel jelenleg, úgy hírlik, azért videóhíváson keresztül tartja velük a kapcsolatot. 

Kate imád FaceTime-olni a gyerekeivel, amikor a tengerentúlon dolgozik, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy így most is rendszeresen kapcsolatban vannak, amíg ő kórházban van

– nyilatkozta Emily Nash királyi író.

Hozzátette, Katalin imádja, amikor a családja mellette van, úgyhogy biztos alig várja, hogy hazamehessen és magához ölelhesse a gyermekeit. Erre leghamarabb január legvégén, február első napjaiban lehet esélye, miután az első hírek szerint műtétjét követően várhatóan 10-14 napot minimum kórházban kell töltenie – írja a Mirror.

 





 





Ezeket olvastad már?
Elképesztő szögből látható Stana Alexandra dekoltázsa

Elképesztő szögből látható Stana Alexandra dekoltázsa

„Ennél hülyébb kérdést ritkán olvasni” – Tóth Gabi elképesztő kommentcunamit kapott

„Ennél hülyébb kérdést ritkán olvasni” – Tóth Gabi elképesztő kommentcunamit kapott

Házasság első látásra: Andris elvesztette a fejét!

Házasság első látásra: Andris elvesztette a fejét!

Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás