Hoppá: Kamilla királyné leleplezte III. Károly király titkos képességét





Kamilla ugyan királyné lett, de nem szűnt meg szerető nagymama is lenni. Imád mesét olvasni az unokáinak, bár elismerte, nem valami tehetséges a hangok utánzásában.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.10.
Módosítva: 2024.01.10.
Kamilla királyné III.Károly király unoka színész

Kamilla királyné a monarchia egyik legfontosabb embere lett férje, III. Károly királlyá koronázása óta. Ettől még nem szűnt meg ember, és főleg nagymama lenni. Elárulta, mi a kedvenc időtöltése az unokáival, s ezzel kapcsolatban lerántotta a leplet az uralkodó titkos képességéről is.

Kamilla királyné szeret minőségi időt tölteni az unokáival (Fotó: CHRIS JACKSON / AFP)

Teljesen reménytelen eset vagyok”

Kamilla egy podcastben beszélt arról, hogy imád az unokáival lenni, a legkedvesebb időtöltése velük a meseolvasás.
Azt hiszem, amit legjobban szerettem olvasni nekik, az a Harry Potter” – árulta el Kamilla, majd hozzátette, a hatás kedvéért igyekszik különböző hangokon megszólaltatni a karaktereket, pedig saját elmondása szerint nem valami tehetséges ebben.

Teljesen reménytelen eset vagyok. Nagyon rossz színész voltam az iskolai színjátszókörben is, sosem tudtam elsajátítani az utánzás művészetét. Bezzeg a férjem remekül csinálja! Minden hangot nagyszerűen utánoz

– árulta el a király titkos képességét.

Kamillának tíz unokája van

Kamillának az előző, Tom Parkerrel való házasságából két fia született, nekik köszönhetően összesen öt unokája van a királynénak. S Károly révén még további öt „mostohaunokát” tudhat magáénak, erről Károly és Diana fiai gondoskodtak: Vilmos hercegnek három, Harrynek két gyerkőce van.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás