Végre megszólalt kapcsolatáról a Dancing álompárja: „élvezünk minden együtt töltött napot"





Itt az igazság a közös randevúkról.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.15.
Dancing With the Stars Strictly Come Dancing Krausz Gábor Mikes Anna

Hogy is felejthetnénk el az idei Dancing with the Stars szériáját? Micsoda parádés és gyönyörű koreográfiákat láthattunk! Micsoda szenvedélyes érzelmek törtek elő! Milyen titkok derültek ki! Ez volt az a műsor, ami egy egész országot a televízió elé bilincselt. Mindenkinek megvolt a maga kedvence, a döntőbe azonban Krausz Gábor, Marics Peti és T. Danny jutott. A nézők szavazata alapján Krausz Gábor és Mikes Anna szerezték meg a trófeát, akiket már többször megpróbáltak összeboronálni. Bár valósággal izzik közöttük a levegő, még mindig nem ismerték el hivatalosan, hogy egy párt alkotnak. De nem csak a magyarok szívét izgatják ilyesféle kérdések. 

donto
2023,12,02
Krausz Gábor és Mikes Anna csodálatos táncot lejtett / Fotó: BS

Nem csak a magyarok szeretik nézni, ahogyan hírességek profi táncosok oldalán, fantasztikus zenékre táncolnak. Angliában jelenleg is fut a Strictly Come Dancing, amelynek a koncepciója hasonló a TV2 sikerműsoráéhoz. Ahogyan a hazai táncos műsorban, úgy az angol show-ban is van egy olyan pár, akiket összeboronált a közvélemény. A csodás színésznő, Ellie Leach a profi Vito Coppola oldalán táncol, és most be is jutottak a döntőbe. 





Egy talkshow-ban beszélgettek arról, hogy milyen érzéseik vannak a döntővel kapcsolatban, és természetesen az is szóba került, hogy igaz-e a hír, hogy rendszeresen randiznak. Ezzel kapcsolatban elárulták, hogy mióta elindult a műsor, folyamatosan csak próbálnak, és semmi másra nincs idejük:

Egész nap csak próbálunk. Rengeteg dolgon kell gondolkodnunk: a koreográfián, az emelésen, hogy mikor mozdulunk jobbra, balra, fel és le. És amikor befejezzük a próbát, egyből megyünk is aludni, hogy legyen energiánk a másnapi próbához. Nagyon koncentrálunk erre a gyönyörű élményre. De valóban élvezünk minden együtt töltött napot

– mesélte Vito, amit a Mirror emelt ki. 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás