Váratlan döntést hozott Bodnár Attila, erre senki nem számított





Ki hinné, mire képes egy tévés vetélkedő!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.01.
Modern Hungária Slágershow Bodnár Attila Kertész Richi Pap Rita

Micsoda izgalmak, micsoda fordulatok! – az ember csak kapkodta a fejét a Duna TV-n látható Magyarország, szeretlek! című vetélkedő legutóbbi adása alatt. A feladatok során végig a Bodnár Attila, Pap Rita, Kertész Richi  és Vágó Bernadett alkotta piros csapat vezetett, úgy tűnt, egyenes út vezet számukra a győzelemig. Ám a szerencse forgandó...

Fotó: Mate Krisztian

A műsor fináléjában ugyanis, amikor a szerencsekerék pörgetése adta a pontokat, a zöld csapat 64 ponttal megelőzte Bodnár Attiláékat. Csakhogy a szabályok értelmében az utolsó pörgetésre felkerült a kerékre a 100 pontos és a CSŐD tábla. Hogy ennek miért volt jelentősége? Mert a zöld csapat CSŐD-öt pörgetett, így Bodnár Attila, Pap Rita, Kertész Richi  és Vágó Bernadett alkotta piros csapat az utolsó pillanatban mégis nyert a Duna TV műsorában. Sőt, voltak, aki még azt követően is nyertek!
Nagy volt az öröm és az öltözőben táncra is perdültek a piros csapat tagjai, Kertész Richi, a népszerű „Richi Fiú humorista” pedig örömében elénekelte a kedvenc slágerét. Bodnár Attila erre felkapta a fejét és rögtön megkérdezte Richit, volna-e kedve az új Modern Hungária Slágershow produkciójában részt venni mint énekes-humorista-koncertmester-showman. Bár sokan igyekeznek ugratni a humoristákat, a zenész-énekes nem tréfált, Richi pedig örömmel mondott igent a felkérésre, és lelkesen eti bele magát a változatosnak ígérkező supershow produkcióba.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás