Két rosszullét között tette fel a nagy kérdést: megszólalt eljegyzéséről Harsányi Levente





A népszerű tévés egy olaszországi szállodában, betegen kérte meg kedvese, Lara kezét.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.12.01.
Módosítva: 2023.12.01.
Harsányi Levente szerelem lánykérés eljegyzés

Harsányi Levente szerda este az Instagramon kürtölte világgá, hogy eljegyezte fiatal szerelmét, Obersovszky Larát, aki természetesen azonnal igent mondott. A tévés a Metropolnak mesélt először a rendhagyóra sikeredett lánykérés részleteiről, ami nem éppen úgy sikerült, hogy eltervezte, ám végül annál emlékezetesebben alakult.

Harsányi megtalálta élete szerelmét Fotó: Ripost

Harsányi egy olaszországi álomutazáson tervezte térdre ereszkedve feltenni a nagy kérdést, és addig el is jutott, hogy kicsempéssze Nápolyba a szerelmét szimbolizáló, gyönyörű gyűrűt. Azután jöttek a galibák! 

Levente minden energiájával azon volt, hogy a lehető legimpozánsabb környezetben jegyezze el Larát, így sokáig várt a nagy pillanatra. Ez idő alatt a szerelmesek eljutottak Amalfi-partra, Positanóba, Capri szigetére pedig csak azért nem, mert a népszerű üdülőhelyet akkor éppen lezárták.

Teltek múltak az órák, napok, a lánykérés pedig még mindig váratott magára!

Ágynak döntötte őket a betegség

Az igazi izgalmak csak ezután jöttek, ugyanis Levente és Lara is lebetegedett az itáliai kiruccanás során. Mindketten gyengélkedtek, amikor a tévés úgy döntött, nem vár tovább. A szállodai szobában, két rosszullét között, egy fürdőköntösben tette fel a nagy kérdést szerelmének, aki épp 39 fokos lázzal küzdött.

„A körülmények messze nem voltak ideálisak, de így legalább nem lett elcsépelt a leánykérés! Az Eiffel-torony, vagy más egyéb romantikus helyszín helyett egy szállodai szobában kérdeztem meg Larát, hozzám jönne-e feleségül. Mint egy ajándékot, úgy adtam át neki a masnival díszített, gyűrűt rejtő kis dobozkát, az pedig csak később jutott eszembe, hogy meg sem vártam a választ” – kezdte nevetve a Metropolnak Harsányi, aki Larával együtt végül az egész eljegyzést végig vigyorogta a boldogságtól. 

Rendhagyóan alakult Harsányi Levente lánykérése Fotó: Instagram

„Utólag megkérdeztem tőle, hogy nem neki kellett-e volna feltennie a nagy kérdést. Nagyot nevettünk, természetesen igent mondtam. Az nagyon tetszett, hogy Levente előtte még apukámat is felhívta, hogy úgymond a beleegyezését, jóváhagyását kérje. Bár nem gondoltam volna, hogy lázas betegen kérik majd meg a kezem, így valóban emlékezetes lesz ez a nap” – mesélte Lara.

 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás