Az ünnepekre minden készen áll, végre az egész Polgár család hazatér





A Polgár házaspár Baliról, Polgár Dani pedig Floridából érkezik Magyarországra. A karácsonyt már alig várják, hogy együtt tölthessék.



Megosztás
Szerző: N. K.
Létrehozva: 2023.12.19.
Módosítva: 2023.12.19.
Polgár Tünde utazás Polgár Árpi karácsony ünnepek

Hamarosan ismét együtt a Polgár család. Tünde és Árpi a több hétig tartó nagy utazása végén jár, jelenleg Balin vannak, azonban a karácsonyt már itthon töltik. Pontosabban az ünnep előtt négy nappal érkeznek majd Magyarországra. Ezzel szemben Polgár Dani repülője tegnap szállt le. A fiatal srác ugyanis Floridában tanul, de a karácsonyt ő se töltené szülei nélkül. A kis család legutóbb októberben volt együtt, így nagy pillanat ez mindhármuk számára. A viszontlátás örömére nem is tervezne nagy programokat, csupán egy hagyományos, békés karácsonyt sok élménybeszámolóval. 

20220703-69-tum
Polgár Tünde és Polgár Árpád végre hazatér (Fotó: Tumbász Hédi)

Előkészületek 

Tünde elmondta lapunknak, hogy a hosszú utazás miatt, és a visszaérkezés dátumát is figyelembe véve már novemberben járta a boltokat, hogy megvegye a karácsonyi díszeket. 

„November elején már mindent feldíszítettünk otthon. Nem lesz sok időnk a hazatérést követően, így megelőlegeztük magunknak ezt az időszakot” – mesélte, majd hozzátette: 

Furcsán is néztek rám az üzletekben, mert nagyon sok termék még fel se volt árazva.

Emellett nemcsak ilyen szempontból gondolkoztak előre, de külföldön is intézték a dolgokat online. Például ajándékot vásároltak, vagy épp megrendelték az ünnepi menü hozzávalóit. Tünde ugyanis ragaszkodik ahhoz, hogy ő főzzön karácsonykor, a készételrendelés nála szóba se jöhet. Egyébként kifejezetten örülnek, hogy külföldön készülhettek az ünnepi időszakra, mivel sokkal nyugodtabb volt számukra Indiában, Vietnámban, majd most Balin várni a december végét. 

„Először van, hogy nem otthon készülünk a karácsonyra, és be kell valljam, sokkal jobb ez így. Nem éljük át azt a tömegnyomort, nem kell folyamatosan stresszelni. Ráadásul idegőrlő ünnepi dalokat se kell agyonhallgatnunk” – vallotta be a sztáranyuka. Ez pedig érthető, hisz végig festői környezetben, napsütéses tenger mellett voltak az elmúlt napokban, amihez egyáltalán nem hasonlít egy bár kivilágított, de latyakos Budapest. 

Florida a következő cél 

Január elejéig biztosan Dani is Magyarországon marad. Állítólag legközelebb január 10–15. között indul vissza Floridába, de nem tudni még, hogy egyedül, vagy a szüleivel közösen. Tünde és Árpi, ha talán később is, de mindenképp nagyfiuk után megy, mivel a Polgár család szinte mindig Amerikában tölti a teleket. 

Így Dani haza tud ugrani az egyetemről egy meleg ebédre

– mondta Tündi nevetve. A tervek szerint május végéig ott is maradnak, azt követően pedig Alaszka lesz az úti cél. 

„Most tudunk utazni, ezért most használjuk ki ezeket a lehetőségeket” – mesélte lapunknak. Tehát Polgárék ismét búcsút mondanak Magyarországnak legkésőbb január végén, és ki tudja, mikor térnek vissza. Florida és Alaszka pedig remélhetőleg nagy élményeket ajándékoz számukra, az előbbi még Danival, az utóbbi azonban sajnos Dani nélkül. A YouTube-csatornájukon mindenről beszámolnak majd. 





 





Ezeket olvastad már?
Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás