Polgár Tünde állatkínzás ellen kampányol





A népszerű édesanya Indiában is védi az elefántok jogait.



Megosztás
Szerző: N. K.
Létrehozva: 2023.11.18.
Polgár Tünde utazás Polgár Árpád állatvédelem India

A Polgár házaspár már régóta tervezte, hogy hosszabb látogatást tesz Indiában. Ez az álmuk a közelmúltban megvalósult, ugyanis november elején nekivágtak a nagy kalandnak. 3 hónap utazás vár most rájuk, amiről már az elmúlt egy hétben folyamatosan posztoltak. Polgár Tünde egy friss bejegyzésében például az állatkínzás ellen kampányol. A csinos nőnek egyébként mindig nagyon fontos volt az állatvédelem, és jó szokását ezek szerint messze Magyarországtól is megtartotta. 

Hogyha nem szálltunk fel Jordániában a tevére, meg máshol sem, akkor az elefántra sem fogok felszállni. Ezeknek az állatoknak ez állatkínzás. Nem tehetek róla, ez mindig felidegesít, és felbosszant

- mondta Polgár Tünde a közzétett videóban. Majd lapunknak részletesebben is kifejtette véleményét: 

Indiában az elefántokat nem úgy tartják, mint nálunk mondjuk a lovakat. Sokkal rosszabb körülményeket kell elképzelni. Bár itt minden állat szent, de nem feltétlen olyan értelemben, mint az gondolnánk.

Minden állat ugyanolyan fontos 

A házaspár a helyiektől ugyan nem kérdezett utána, hogy pontosan milyen az elefántok ottani helyzete, de sokat olvastak már róla. Hivatalos adatok szerint az Indiában élő elefántokból több mint 2 ezer példány tartozik magánszemélyekhez, a többi pár száz templomokhoz, erdészeti gazdaságokhoz, vagy állatkertekhez. A magánkézben élő állatok vannak időnként a leghátrányosabb helyzetben, mert sokukat utcai koldulásra is felhasználják. 

Polgár Tünde kiemelte, hogy Magyarországon is aktívan foglalkozik az állatvédelemmel, számára ez egy különösen fontos téma. Olyan is megesett már, hogy férjével kiscicát mentettek meg. 

Mindig felszólalunk, ha állatkínzásról van szó. Többször beszéltünk már a kutyák védelméről, sőt egyszer egy macskát is megmentettünk

- mesélte Tünde a Metropolnak. 

A Polgár házaspár Indiába utazott (Fotó: Szabolcs László)

Hamarosan szerepel a TV2 egyik műsorában is 

Bár Polgár Tünde jelenleg Indiában van, a tévénézők mégis találkozhatnak vele a FarmVIP következő évadában. A hétfőn kezdődő műsorban számtalan kihívással néz majd szembe, azonban Tünde elsődleges célja az, hogy saját magának bizonyítson. Erről korábban egy őszinte Instagram-posztot is közzétett. 

Megfelelni önmagamnak, ezért mentem oda. Bizonyítani, hogy még érek valamit. Hogy egy ötvenes nő még nem hasztalan, nem láthatatlan vagy értéktelen, csak mert már nem képes gyereket szülni, de még nem elég bölcs és ősz, hogy az édes nagymami szerepébe bújjon

- írta a népszerű anyuka néhány napja. 





 





Ezeket olvastad már?
Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmes fotóval búcsúznak

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmes fotóval búcsúznak

Közleményt adtak ki a rákbeteg Károly királyról - friss fotóval

Közleményt adtak ki a rákbeteg Károly királyról - friss fotóval

Szakács Gergő szerint elhunyt nagymamája velük van

Szakács Gergő szerint elhunyt nagymamája velük van

„Nagyon sajnálom” – szomorú bejelentést tett közzé terhes pocakkal Lékai-Kiss Ramóna

„Nagyon sajnálom” – szomorú bejelentést tett közzé terhes pocakkal Lékai-Kiss Ramóna

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás