„A legborzalmasabb érzés a világon” - megrázta a magyar sztárokat a székelyudvarhelyi tragédia





Gáspár Győző és Rúzsa Magdi is imádkozik a szörnyű baleset sérültjeiért.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.12.20.
Rúzsa Magdi Szőcs Reni székelyudvarhelyi tragédia Gáspár Győző

Ahogy arról a Metropol már beszámolt, életét vesztette egy 17 éves diák Székelyudvarhelyen, akit a Tamási Áron Gimnázium diákotthonának egy leomlott épületrésze temetett maga alá hétfőn. A romok alól három diákot sikerült kimenteni, kettő közülük nincs életveszélyben, a harmadik kómában van.

székelyudvarhelyi tragédia
Sokakat megrázott a székelyudvarhelyi tragédia. (Fotó: ISGU/HANDOUT)

A nagy erőkkel helyszínre érkező tűzoltók három, 15-17 év közötti diáklányt mentettek ki a romok alól, ketten eszméletüknél voltak, a harmadik, szívleállással kihozott lányt sikerült újraéleszteni, de állapota továbbra is súlyos, lélegeztetőgépen van. A romok alá szorult negyedik áldozatot órákig keresték a mentőegységek. Az a Romániai Katasztrófavédelmi Főfelügyelőség (ISU) két és fél órával a mentés megkezdése után azt közölte, hogy sikerült lokalizálni a romok alatt lévő fiút, aki eszméleténél van, a mentőegységeknek sikerült kapcsolatba lépniük és kommunikálniuk vele. Ez az információ később eltűnt az ISU gyorsjelentései közül. A negyedik áldozatot végül helyi idő szerint 19 óra előtt tíz perccel eszméletlen állapotban emelték ki a romok közül. A katasztrófavédelem 19:30-kor közölte, hogy az áldozat újraélesztése nem járt sikerrel.

A sztárokat is megrázták a történtek

A szörnyű baleset természetesen a hazai hírességeket sem hagyta hidegen, Rúzsa Magdi közzétette, hogy imádkozik a bajba jutott gyermekekért.

Szőcs Renáta énekesnő, a Star Academy győztese nem titkolta, értetlenül áll a történtek előtt.

„Értetlenül állok a helyzet előtt! Értetlenül állok előtte, hisz egy olyan intézményről beszélünk, ami, mintegy 100 diákot szállásolt el és ahol a szülő a legnagyobb biztonságban tudhatja gyermekét, legalábbis így gondolnám.

Most pedig látván, hogy egy 17 éves gyermek áldozattá vált, valamint egy kislány életéért küzdenek és a többieket kórházban kezelik egyszerűen üveges tekintettel nézek magam elé és nem találom a megfelelő szavakat.

Szerencsére többen nem tartózkodtak ott, hisz pont a délutáni kimenő közben történt a tragédia” -  ezeket a sorokat olvasva is csak nézem a betűket és nem fogom fel, amit olvasok"

- írta a Facebookon Reni.

Gáspár Győzőt is megrendítette a tragikus esemény, az Instagramon fejezte ki részvétét.

„A legborzalmasabb érzés a világon, amikor egy anya elveszíti a fiát”

- írta Győzike.





 





Ezeket olvastad már?
Jakupcsek Gabriella: „Igen, életem legnagyobb sikere”

Jakupcsek Gabriella: „Igen, életem legnagyobb sikere”

Felgyújtották Tilli Mariannt

Felgyújtották Tilli Mariannt

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás