Tragikus hirtelenséggel elhunyt a magyarok egyik kedvenc színészének 10 éves gyereke





Mindenki megdöbbent a váratlan bejelentéstől.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.01.
Módosítva: 2023.11.01.
gyász tragédia agyrák gyerek

Eka Darville neve nem ismeretlen a magyarok számára, hiszen az ausztrál származású színész számos olyan filmben és sorozatban szerepelt már, amely elrabolta honfitársaink szívét. Szerepelt többek között a nagy sikerű Power Rangersben,  a Jessica Jonesban és a Mr. Pipben is, és mindegyikben olyan szenzációsan játszott, hogy az egész világ megszerette. Nemrégiben azonban családi okok miatt visszavonult a színészettől. 

gyertya, gyász, meghalt, elhunyt, halott, mécses,
Mindenkit váratlanul ért a tragikus hír / Fotó: Pixabay.com

Eka mindössze 34 éves, de máris szembe kell néznie a világ legfájdalmasabb élményével. 2022 júliusában a fiatal család a tengerparton töltötte szabadidejét, ahol önfeledten szórakoztak és nevetgéltek a gyerekekkel körülvéve, amikor egyszer csak – teljesen váratlanul – a kisfia összeesett és rohamot kapott. Akkor azonnal kórházba szállították, az orvosok kivizsgálták, majd rosszul diagnosztizálták. Fokális kérgi diszpláziát állapítottak meg nála, és úgy vélték, hogy születésétől fogva lappang a betegség. Később az MRI két hatalmas daganatot tárt fel az agyában – tudta meg a Mirror

A kezelést Ausztráliában kezdték meg, és bár a kisfiú hatalmasat küzdött, az orvosok pedig mindent megtettek érte, otthon már nem tudtak mit tenni érte. Felesége azt kérte tehát, hogy költözzenek Amerikába, és ott folytassák a harcot. A tízéves kis Mana itt rengeteg műtéten esett át, és úgy tűnt, hogy eredményesen tudják kisebbíteni az agydaganatot. Most azonban a nagymama megírta, hogy hiába minden küzdelem, a gyermek elhunyt:

Már szabad és a fényben táncol

– írja az összetört család. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás