Molnár Andi furcsa vallomása a kapcsolata kezdetéről: „Kinézett egy hölgy engem a fiának”





Molnár Andi táncosnő meglepő titkot árult el a múltjáról. Egy anyuka kereste fel azzal, hogy legyen a fia párja…



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.12.
Módosítva: 2023.11.12.
Molnár Andi Retro Rádió tánc

Molnár Andi a nagymamája tanácsára kezdett táncolni, majd egy számára idegen hölgy hatására kóstolt bele a társastáncba.

Nagymamája tanácsára táncol

A társas táncban jeleskedő csinos nő a pályafutása elejéről mesélt el egy érdekes történetet. 
Szinte felnőtt voltam, mikor táncolni kezdtem. Nem az én ötletem volt, hanem a nagymamám mondta, hogy a tánc az alapműveltség része, és tessék elmenni tánctanfolyamra. Egy nőnek tudnia kell, hogy ha felkérik, akkor hogyan álljon egy férfi elé. Mind a mozgáskultúrán, viselkedéskultúrán javít. A páros tánc még később jött az életembe.”

Kinézett egy hölgy engem a fiának, hogy szerinte nekem vele kellene versenyeznem. 

„Ezután három hónap múlva egy versenyen találtuk magunkat, ahol 43 induló párból harmadikak lettünk. Akkor még fiús lány voltam, bő gatyában, deszkás cipő, lógott rajtam a pulcsi. Utólag vallottam be magamnak, hogy nekem a tánc segített megélni a nőiességemet” – árulta el a Retro Rádió, Abaházi Presszó című műsorában.

Párja rendezi őt

A magánéletével kapcsolatban Andi igencsak diszkrét. Úgy tudni, Szente Vajkkal alkot egy párt, tavaly májusban kerültek napvilágra az első pletykák a szerelmükről. Néhány hónapja az összeköltözésükről lehetett hallani. Sokan féltették bimbózó kapcsolatukat, mikor tavaly a Dancing with the Stars zsűriszekciójában Andit leváltotta Vajk. Úgy tűnik, ezt a próbát kiállta a kapcsolatuk, ám most újra furcsa helyzetbe kerültek.
Az októberben debütált Hölgyválasz című darabban együtt dolgoznak, ráadásul úgy, hogy Andi szereplő, míg Vajk rendezője a színműnek.

 

Férfiakkal szeretteti meg a táncot Andi

A tanárként is dolgozó nőnek Abaházi Csaba elárulta: ő maga nem rajong a táncért. Andi úgy látja, sok férfi jár ebben a cipőben.

Annyi embernek van kifogása: két ballábas vagyok, az ütem meg én nem találkozunk, én tartok ettől… Ők főleg férfiak. De nekem van egy olyan tanítási módszerem, amivel olyan eszközt tudok adni a férfiaknak, amik által megtanulják megszeretni a táncot, megtanulják, hogyan kell vezetni a párjukat. Volt olyan, hogy egy férfi a terapeutája tanácsára kezdett táncolni, hogy megtanulja, milyen egy vezetői szerep a parketten” – sorolta Andi, aki esküvői táncokat is tanít pároknak:

A parkett az nem hazudik. Például az esküvős párosoknál is meg lehet látni, kik azok, akik hosszú távra tudják összekötni az életüket. Ezt látom, mikor táncolni tanulnak. Picit terápiás jelleggel lehet ott közös nevezőre hozni a különböző embereket.

 





 





Ezeket olvastad már?
Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás