Hoppá! Titokban összekötötte életét Szente Vajk és Molnár Andi?





Úgy tűnik, szintet lépett Molnár Andi és Szente Vajk kapcsolata. Legalábbis ezt állítja egy közeli barát…



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.29.
Molnár Andi magánélet Szente Vajk kapcsolat románc

Bár Szente Vajk és Molnár Andi gondosan ügyel arra, hogy a magánéletükből a lehető legkevesebbet osszák meg a nagyvilággal, azt mégsem sikerült titokban tartaniuk, hogy tavaly április óta egy párt alkotnak. Akkor Kecskeméten kapták lencsevégre őket, s egyértelműen látszott, hogy gyengéd érzelmeket táplálnak egymás iránt. Most pedig újabb részletek láttak napvilágot a szerelmesekről… Azt beszélik, szintet lépett a kapcsolatuk!

Egy bennfentes szerint Szente Vajk és Andi kapcsolata szintet lépett / Fotó:  Bors

Egy bennfentes árulta el Hot! magazinnak, hogy Andiék románca olyannyira komoly, hogy már a közös jövőt tervezik. A környezetükben élőknek is feltűnt, mennyire kiegyensúlyozott a kapcsolatuk, éppen ezért nem lepődtek meg, mikor fény derült a nagy hírre!

Lerí róluk a boldogságuk, és azt kell mondanom, hogy minden körülöttük lévő ember örül ennek, hiszen jó a környezetükben lenni ebben az időszakban

– mondta az ismerős.

Ha kíváncsi vagy, milyen változás történt Szente Vajk és Molnár Andi kapcsolatában, akkor keresd szerdán a Hot! magazint az újságárusoknál, vagy látogass a borsonline.hu-ra!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás