Könyvet írt Jákob Zoltán: élete első millióinak történetéről és sikeréről, kudarcairól vall, hogy másokon segítsen vele





A Crystal Nails alapítója, az ország 37. legvagyonosabb embere leírja, mi vezetett arcpirító luxuséletéhez.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2023.11.15.
Jákob Zoltán vagyon történet könyv

Jákob Zoltán becsült vagyona 43 milliárd forint. A rendkívül sikeres üzletember nevét alig egy éve ismerte meg az ország, de mégsem ismeri őt mélyrehatóan senki, mivel nem mutatott eddig túl sokat sikerének hátteréről. Most úgy döntött azonban, hogy belátást biztosít a színfalak mögé, és egy könyv segítségével útmutatót ír azok számára, akik olyan életre vágynak, amilyet ő él. 

Könyvet írt Jákob Zoltán. Fotó: Szabolcs László

A magyar milliárdos sikerét egy a férfiak számára igencsak különös szakma hozta meg: a műkörömépítés. Zoltán 18 évvel ezelőtt csöppent bele ebbe a világba egy barátján keresztül, amikor is felfedezte, mekkora hiány van a körmöseszközökből. Így jött létre a Crystal Nails körömmárka.

Minden egyes dologban benne van a kezem. Az utolsó reszelőtől kezdve, annak papírját, vastagságát, ívét, a sablont én rajzoltam, a gépeket én, mint mérnök, mindig átnézem. Ezek orvosi minőségű gépek, arra törekszem, hogy mindenből a legjobb minőséget toljam. 250 helyről szerzünk be dolgokat hozzá

– közölte a műkörömmágnás kiemelve azt, hogy a mai napig aktív részese minden, a cégéhez fűződő folyamatnak.

Sikerét még ő sem akarta elhinni

Hirtelen jött vagyonával nem akart kérkedni, nem akarta, hogy az emberek azt higgyék, nem dolgozott meg érte.

Az első Ferrarimat nem nagyon akartam megvenni. Valamivel olcsóbb autót akartam venni, csak egy barátom rábeszélt, hogy nyugodtan mutathatom, amim van. Én meg azt gondoltam, hogy ne gondolják azt az emberek, hogy én érdemtelenül gazdagszom, hogy felvágós vagyok. Még szégyelltem is kicsit.

Soha nem felejti, honnan jött, ezért vagyonát megosztja rászorulókkal is, sőt arra ösztönöz mindenkit, hogy aki teheti, szintén tegye ezt. Nem egyszer tartott már például ferraris élményautózást gyerekek számára abból kiindulva, neki is ez volt kicsiként minden vágya. Természetesen akkor nem volt pénzük ilyen luxusautóra. Egy piros Zsigulijuk volt, ami viszont piros volt, és az eleje kicsit úgy nézett ki, mint az olasz gépjárműgyártó ikonikus autóié.

Mikor ezt vezetem, az jut eszembe, hogy milyen volt a Zsigulit vezetni. Milyen jó volt

– vallotta be mosolyogva a Tények Plusznak.

Írásán keresztül betekintést enged életének ehhez hasonló, meghatározó időszakaiba. Alkotása igazából egy útmutatás a gazdagság felé, a gazdagság receptje olyanok számára, akik szeretnének elérni valamit.

Ezt a könyvet olyanoknak szánom, akik karriert vagy vállalkozást szeretnének építeni. Vagy egyszerűen csak a boldogság útját, amit én végigéltem, és az ahhoz vezető utat szeretné megismerné. Nagyon sok életutazásom van a könyvben. Olyan életutak, olyan dolgok, amiket tapasztaltam, amit ha valaki elolvas, ami például kudarc, akkor azt nem kell újra átélnie, mert el tudja kerülni. Aki pedig a sikereimet olvassa, az biztos, hogy lelkes lesz és kitartó, és elszánt. Nekem az elszántságom volt az, ami az életben mindig előrevitt.

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás